Beoordelingen van Sushi en Thai Schagen

Recente recensies

5.0
Sander
12 juni 2024
Manon
8 juni 2024

Een deel van de sushi was goed bereid. Echter de sushi met de zalm had een vreemde smaak, dit heb ik verder niet gegeten. De bezorging was een half uur later dan gepland en werd aan iemand gegeven die bij ons aanbelde, op hetzelfde moment toen de bezorger aankwam. Ik zou dit persoonlijk niet doen en het aan de klant geven, die de deur opendoet.

Elena
8 juni 2024

Was heel lekker en snel klaar!

A. Woelders
31 mei 2024
Stefan
28 mei 2024

Heerlijk gegeten echt top

Peter Fekkes
27 mei 2024

Ondanks dat ik pas 10 minuten voordat ik bij Sushi en Thai arriveerde belde met mijn bestelling stond het eten al nagenoeg klaar toen ik aankwam. De vriendelijke behandeling en natuurlijk de kwaliteit van het eten maakten de goede ervaring af.

Lisa
24 mei 2024

Wij bestellen hier altijd sushi, en zoals altijd was de sushi weer heerlijk. Wij hebben ook de Thaise kip met cashewnoten besteld, voor de 2e keer. Dat was vanavond, net als de 1e keer, echt veel te zout en had verder niks Thais. De vorige keer dachten we dat het een ongelukje was, maar vanavond was de kip weer veel te zout. Zonde, want de porties zijn gul. Misschien is het een idee om nog eens naar het recept te kijken?

Erwin Smeets
23 mei 2024

Was zeer lekker

Peperkamp
21 mei 2024
Jojo
20 mei 2024

Sushi was fantastisch, sashimi zalm Top ! Maar de sashimi tonijn kwam uit de diepvries, zompig als een spons, niet lekker om rauw te eten, dus ik heb het gebakken, en toen was het wel goed. Meestal is het eten altijd goed bij jullie !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Joy
20 mei 2024

De curry was heerlijk, de sushirijst leek anders dan de vorige keer maar zeker lekker.

Coelio
16 mei 2024

We hadden shusi om 18.30 besteld ze kwamen het om 17.45 al brengen. Wij moesten nog douchen en omkleden en hadden niet voor niks om doen tijd besteld. Tevens hadden ze geen stokjes erbij gedaan toen we hierover belde zeiden ze dat ze die kwamen brengen maar vervolgens kwamen ze niet

Thijs Veenstra
15 mei 2024

Er wordt gratis drinken belooft maar zit niet bij de bestelling bij levering

Miranda
13 mei 2024

Zo als altijd prima!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mathijs
10 mei 2024
Martin
29 april 2024

Erg lekker gegeten . Super netjes verzorgd en alles kompleet.

Schagen
28 april 2024
NB
27 april 2024

Goed verzorgd

Merijn
18 april 2024

Super lekker gegeten met 12 man, alles even lekker en goed gevuld. Heerlijke extra verrassing gekregen, dank!

Daisy
16 april 2024

Sushi was lekker, maar het gestoomde broodje kip was echt perfectie.

Ivan
16 april 2024
Linda
15 april 2024

De mini loempiatjes waren open gesprongen bij het bakken. Verder waren de sushi en garnalen spies heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Patty
9 april 2024

Heerlijke sushi mooi op tijd bezorgd.

Anita
31 maart 2024
Marion Kooij
27 maart 2024

Wat hebben wij heerlijk gegeten. Vers en topkwaliteit!

R Versteeg
25 maart 2024

Heerlijke sushi gegeten. Goede service.

Annelous
24 maart 2024
Laura
22 maart 2024

Vers en optijd. Goede kwaliteit!

J
12 maart 2024

Altijd goed eten!

Marvin
11 maart 2024
Linda
10 maart 2024

Heerlijk en volgens afspraak op tijd gebracht

Annelous
7 maart 2024

Wederom heerlijk gegeten, de sushi is goed maar hun Thaise eten is ook super!!

M.cuppens
6 maart 2024

Aanrader erg lekker en ze hebben altijd verse sushi 🍣 Goede service !!

Lisa
5 maart 2024
Annelous
1 maart 2024

Zoals altijd, super bezorging en echt heerlijke sushi!!

Karin Jansen
28 februari 2024

Sushi kwam veel te laat en op mijn belletjes werd niet gereageerd. Daar baal ik echt van, als je een tijd afspreekt, hou je er dan aan. Gelukkig maakte de sushi alles goed, die was lekker! Volgende keer haal ik af, scheelt een hoop gedoe.

Zoe
22 februari 2024

Optijd en lekker vers!

Kayleigh
21 februari 2024

Super! Het personeel is erg aardig, het maandmenu kon zo aangepast naar vegetarisch en het was snel klaar & heerlijk eten

Elke
15 februari 2024

Zoals altijd geweldig. Deze keer menu sushi besteld en wat was het heerlijk. Vers. Goede kwaliteit.

CT
14 februari 2024

De lekkerste sushi & sashimi in schagen !

Jordie
3 februari 2024

Altijd super!

Jeroen Leuring
31 januari 2024

Er zat een rare brand/ plastic achtige rooklucht aan de sushi dit keer (misschien door de verpakking). Hierdoor smaakte de sushi heel anders vond ik heel apart en toch een beetje jammer. Vorige keren was het veel beter..Vandaar dit keer 3 sterren ipv 5.

Mark
29 januari 2024

Wederom stijfbevroren sashimi en veel te weinig soja saus

Elke
27 januari 2024

Zoals altijd geweldig. Prijs / kwaliteit is uitstekend. Smaak super.

Anita
27 januari 2024
Natas
27 januari 2024

Drankje vergeten bij afhaal. Eten altijd heerlijk

Koster
22 januari 2024

Wij vonden de sushi niet vers. Ik had de bezorging om 6 uur besteld, maar was om 17.15 uur al bezorgd. Het was dat er een monteur aanwezig was,anders was ik nog niet thuis geweest.

Danny Stam
21 januari 2024

Het was weer voortreffelijk we hadden maand menu. Klein detail we hadden er geen stokjes bij dat was jammer verder top.

M.
14 januari 2024

Lekker gegeten, vriendelijke service en we kregen er loempiaatjes van het huis bij.

Bakker
12 januari 2024

De meeste sushi was prima in orde alleen diegene met avocado was niet zo lekker omdat de avocado niet rijp ( genoeg) was

Dave
6 januari 2024

Heeft niets met echt Thais eten te maken, de gebakken rijst was klef en niet gebakken...

Sonja Veenis
4 januari 2024

Het eten kwam ruim anderhalf uur te laat. Toen ik na een uur belde moest er nog een bezorger vertrekken. Met een excuus telefoontje kregen we een flesje sake erbij. De loempia’s, broodjes kip (i.p.v. de bestelde kipburger) en boontjes waren bijna koud. Vorige keren ook al moeten bellen waar onze bestelling bleef waarvan ook al een keer verkeerde maaltijd / sushi. Jammer want de kwaliteit van het eten is goed.

Erwin Smeets
2 januari 2024

Ik vind koude loempia niet lekker

Myrna
26 december 2023

Was weer lekker

Ronald
25 december 2023

De gerechten zijn heel goed. Aanrader.

X.
25 december 2023

Bestelling online geplaatst en toen we het kwamen ophalen stond het al helemaal klaar. Vriendelijk ontvangen en het eten was heerlijk!

Annelous
20 december 2023

Bestel er nu al jaren en altijd super goed!!

Samantha
8 december 2023

Bestelling was niet compleet, gebeld maar communicatie was heel moeilijk doordat ze gebrekkig Nederlands spreken. Terug gegaan om mijn geld op te halen, zaak gesloten. Dus 30 kilometers extra gereden, incomplete bestelling en teveel betaald uiteindelijk. Niet blij maar moeilijk op te lossen als ze de taal niet goed spreken en je voor een gesloten deur kom te staan. Geld terugstorten op mijn rekening zou fijn zijn.

A.J. Noordhoek
6 december 2023

Precies op de gevraagde tijd kwam een vriendelijke bezorger de maaltijden brengen. Die waren van hoge kwaliteit en smaak.

Linda
6 december 2023

Heerlijk allemaal juist die combinatie dat er voor iedereen wat lekkers is.En ophalen is altijd gezellig!

Stefan
2 december 2023

Heerlijk gegeten!

Myrna
26 november 2023

Heerlijk gegeten was super lekker

Bakker
25 november 2023

Lekker eten! De bezorging was echter 3 kwartier te laat.

Anja de Wit
25 november 2023

Eten kwam veel later dan aangegeven en al het warme was al heel koud helaas. Sushi was verder oké

Veenis, Sonja
25 november 2023

Kwaliteit en smaak is uitstekend! Bezorging was (weer) te laat, wel een half uur.

Stam
19 november 2023

Verschillende gerechten. Ze waren allemaal heerlijk. Met mooie producten in de gerechten verwerkt

Mireille van Wieringen
19 november 2023

Het was weer lekker,

Mirna
12 november 2023
Simone
9 november 2023

Wat jammer is dat ik elke bestelling vraag of we ipv wasabi wat extra gember mogen dat is nooit gebeurd. Verder lekkerste sushi in Noordkop !

Hoogwoud Michel
7 november 2023
Dagmar bakker
31 oktober 2023

Het was super vers, en heerlijk!!!!

Wilma
26 oktober 2023

Vriendelijk personeel, snelle bezorging. Lees de aanvraag goed worden de juiste dingen bezorgd . Ze hebben het wel goed opgelost .

Wout Mooij
14 oktober 2023
Jelle
10 oktober 2023

Wederom prima kwaliteit! En bezorging!

Anoniem
6 oktober 2023

Zoals altijd heerlijk eten. Goede service! Foute levering van vorige bestelling is vandaag volledig gecompenseerd.

Jackie Kindt
30 september 2023
Laura
22 september 2023

Snel, vers en lekker!

Ina Waiboer
19 september 2023

Helaas geen crunchi zoals besteld. En ook geen gratis drankje.

Julia
19 september 2023

Werd 20 min te laat bezorgd en de smaak was matig. Wel lieve medewerkers. Er zijn wel gluten vrij mogelijkheden en ze houden dit goed apart.

Natas
17 september 2023

Heerlijke sushi schaal besteld en mooi optijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Alex
16 september 2023

Was echt super !

Nienke Melching
16 september 2023

Heerlijk!

Daphne
15 september 2023

Heerlijk! De volwassenen smulden van het Thaise eten en de kinderen van de sushi. De bezorging was prima. Alleen later dan gedacht. Dat de website om half zes nog als bezorgmogelijkheid 'zes uur' aangaf, verbaasde me al een beetje. Bedankt voor het extraatje!

karin
26 augustus 2023

een half uur na de originele bezorgtijd even gebeld waar het eten bleef. Er scheen iets niet te werken met het bonnetjes apparaat... dus ze hadden onze ( betaalde) bestelling niet doorgekregen en gingen het nu alsnog maken. helaas betekende dat wel dat we op een feest in 2e hebben moeten eten omdat het andere eten wel binnen was. gelukkig zag ik de bezorger aankomen en ben gelijk naar de galerij gelopen vh appartementencomplex, de fietsbezorger wilde alweer bijna weg fietsen, maar op mijn vraag of hij sushi bij zich had zei hij ja, en kon ik het toch nog aannemen. De sushi was heerlijk van smaak en er zaten wat extra loempia's bij, wsl voor het misverstand.

Nathalie
20 augustus 2023
16 augustus 2023

Bart
29 juli 2023

Heerlijke Sushi; bestelling kwam wat later dan besteld, maar sushi en Thai compenseerde dat met wat extra lekkers!

hoogwoud
28 juli 2023

keurig op tijd en heerlijke sushi en tempura en yakitori

Yt
18 juli 2023

Duurde ietsje langer, maar dat geeft helemaal niet hoor 🥰❤️ bedankt voor de extra loempiaatjes! Heerlijk gegeten!

Remy
7 juli 2023

Na 80 minuten gebeld waar mijn bestelling bleef. Helaas hadden ze mijn bon niet gezien en dus heeft de uiteindelijke bezorging 1 uur en 40 minuten geduurd. Compensatie gebakken bami ipv witte rijst was niet mogelijk,hiervoor zou ik moeten bijbetalen. Kwaliteit van het eten is wel eens beter geweest, maar dat kan ook komen door de negatieve ervaring wat betreft de lange levering.

Y
20 juni 2023

Weer perfect zoals altijd! Beste sushi van schagen voor de beste prijs! ♥️

Maaike
11 juni 2023

De sushi was heerlijk! De loempia’s helaas niet knapperig en iets te koud Biertje zat er niet bij…..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Brigitte
10 juni 2023

Minder lekker dan anders!

Gerrit Streefkerk
7 juni 2023

Graag volgende keer wel stokjes meeleveren.

van Klaveren
31 mei 2023

Heerlijke Thaise maaltijd. Lekker van smaak, niet te scherpe curry, meer dan voldoende voor 1 persoon. Varkenshaas was voortreffelijk.

Monique de Wit
27 mei 2023

Fijn dat jullie belden om te vragen of het eerder bezorgd mocht worden. Heerlijk gegeten..

Jelle
21 mei 2023

Heerlijke sushi, keurig op tijd bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Julia
8 mei 2023

De prijs kwaliteit verhouding van de sushi is prima. De sushi had voor mij wat weinig smaak, waardoor de avocado veel overheerste. Ik had bijvoorbeeld de kip en garnalen maki. Hierin proefde ik weinig van de kip en garnaal en vooral de avocado. Verder was de rijst wel goed. Ook alle gefrituurde producten (o.a. de ebi furai ook wel gefrituurde garnalen) waren goed, lekker krokant en niet te vet. De service is verder prima. Ik redde het niet om de sushi op bestelde tijd op te halen, dus heb ik gebeld en is de sushi wat later klaar gemaakt, dit was geen enkel probleem. Voor een keertje prima sushi.

M.E. Hoogwoud
30 april 2023
Van den Berg
28 april 2023

Het was weer super lekker.