Beoordelingen van Sushi en Thai Schagen

Recente recensies

5.0
Rinie Hilhorst
gisteren

De lekkerste sushi die ik ooit gegeten heb!

Michelle Deliën
16 oktober 2021

Was lekker, maar had een andere besteld dan gekregen. Ik had de rode curry met ossenhaas besteld en de rode curry met kip en ananas gekregen.

Levi Lingerak
13 oktober 2021

Heerlijk!

Annelous
9 oktober 2021

Fantastisch, super bezorging en de sushi is echt heerlijk!!

Christina
8 oktober 2021
Monique
8 oktober 2021

Lekker gegeten zowel sushi als Thais, website mag wel wat duidelijker

Pieter
3 oktober 2021

Eten is altijd goed. In het verleden wel eens lang moeten wachten op bestellingen, verkeerde dingen meegekregen of niet het gratis drankje gekregen, maar nu was het helemaal in orde! Bestelling laat op de middag besteld en alsnog om 6 uur 's avonds bezorgd.

Jantine
2 oktober 2021

Sushi was weer heerlijk, loempia’s net uit de frituur. Perfect. Ik had gember erbij gevraagd maar dat hoeft niet meer. Rook en smaakte naar schoonmaakspul

Joan
29 september 2021

Was voldoende en lekker.

M. Albers
26 september 2021

Was heerlijk!! Aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bianca
25 september 2021

We hadden dit keer het gevoel dat het niet weervrouw vers was óf ergens te warm had gelegen. Was minder lekker dan anders

Johan
19 september 2021

Top geregeld en bezorgd

Sara
17 september 2021

Snelle levering zelfs voor de tijd van brengen. Goede kwaliteit, lekker gegeten met een gratis drankje erbij.

Tom
13 september 2021
J Terstal
9 september 2021
Jantine
8 september 2021

Was weer lekker

Karin
8 september 2021

Echt heerlijk, super vers echt authentiek, we hebben weer heerlijk bij je gegeten!

J.P.
1 september 2021

Keurig optijd geleverd Smaak was top!

R.B.
31 augustus 2021

Bestelling was snel klaar, maar de opmerking "geen komkommer gebruiken" is niet gelezen. waardoor er van alles in de keuken moest veranderen en we langer moesten wachten, ook het gratis drankje moesten we melden..

Willem
31 augustus 2021

Vriendelijk om bij af te halen, lekker om op te eten

Jackie
30 augustus 2021

Was super lekker en heel snel bezorgd :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

René Berbee
30 augustus 2021

Was weer heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jordy
29 augustus 2021

Super lekker gegeten maar ze waren de loempia's vergeten ik had het maand menu

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Thomas
29 augustus 2021
Richard
27 augustus 2021
Maaike
22 augustus 2021

Heerlijke sushi! Altijd goed! 👍🏻

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hoogwoud Michel
22 augustus 2021

Gebakken nasi besteld, witte rijst bezorgd , oestersaus met ‘n lampje zoeken , voor het eerst een matige ervaring

D klompmaker
19 augustus 2021

Heerlijk gegeten

Uitzetter
19 augustus 2021

Was heerlijk zeker voor herhaling vatbaar.

R Bak Dekker
18 augustus 2021
Tante betje
8 augustus 2021

Tip, we zouden in plaats van de grote rijst met zalm en tonijn graag andere sushi willen. Bedankt voor de snelle levering.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Maureen
8 augustus 2021

Heerlijk!!

Amy
7 augustus 2021

Erg lekker gegeten. Ook op tijd bezorgd.

Maaike
7 augustus 2021

Heerlijke sushi, makkelijk besteld en op tijd gereed

M Stam
7 augustus 2021

De bestelling kwam wat later dan afgesproken, maar was ook wel een grote bestelling. Toen we belde, hadden we een super lieve dame aan de lijn die haar excuses maakte en vertelde dat het onderweg was. Het eten zelf was goed en netjes verpakt, heerlijk klaargemaakt en zo mooi ook! We hebben er echt heerlijk van gegeten met z'n allen!

Anoniem
5 augustus 2021

Weer heerlijk gegeten en supersnelle service (binnen een half uur gemaakt en bezorgd). Complimenten!

Ingrid
31 juli 2021

Op tijd klaar, goeie sushi en curry!

Hoogwoud Michel
30 juli 2021
Visser
25 juli 2021
Stutvoet
24 juli 2021

Prima hoeveelheid en kwaliteit

Simone
22 juli 2021

Fantastisch kan niet anders zeggen heerlijk!!! Sushi dikke 10

Laura
17 juli 2021

Super vers en stipt optijd!

Paul
17 juli 2021

De sushi smaakte prima, lekker zacht/mals en was goed op temperatuur. (Niet te koud) Bestelling werd precies op tijd bezorgd.

BenK
14 juli 2021

Altijd goed! En tot nu toe altijd op tijd!

Esther
12 juli 2021

Wederom heerlijke sushi!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Chantal
8 juli 2021

Heerlijke verse sushi, we hadden sushi box, het aantal kwam niet overheen met het aantal wat er in moest zitten, maar verder was het heerlijk en vers.

Laura
2 juli 2021

Helemaal top. Vers en optiid!

S.Mol
1 juli 2021

Altijd goede kwaliteit, netjes en vriendelijk en op tijd bezorgd

patrick
27 juni 2021

Ik kreeg verschillende goeie reviews te horen en besloot er gebruik van te maken. De bezorging duurde helaas ruim 20 min langer dan aangegeven. Daarnaast zaten er ook geen chopsticks bij (stel gewoon tijdens de betaling de simpele vraag of je chopsticks wilt). Enfin, jammer genoeg hebben we zelf veel te weinig besteld. Want wat hebben we genoten. Ondanks mijn kritiek zal het niet bij deze bestelling blijven!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

.
25 juni 2021

Zoals altijd, vers en goed. Snelle levering 👍🏼

Sylvia Oltmans
20 juni 2021

G\Goed van smaak. Fijne geholpen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Elly van Egmond
17 juni 2021

Heerlijke sushi. Al verschillende keren hier besteld en altijd was het heerlijk en goed verzorgd.

Stefan Kramer
16 juni 2021

Het was heerlijk. Alleen mijn gratis drankje vergeten maar die werd ook keurig nageleverd. Volgende keer doen we sushi weer hier.

Sanne
16 juni 2021

Super lekkere zoals altijd, hele vriendelijk personeel

Annette
6 juni 2021

Was weer heerlijk!

Inge
5 juni 2021

Het eten was weer heerlijk. De bestelling kwam een half uur later dan afgesproken.

Van Duin
5 juni 2021

Het eten was pittig gekruid, maar niet te. Veel groente er hij wat is zelf erg lekker vond. Waande mij echt weer in Thailand. Wel veel witte rijst over.

Paul
30 mei 2021

Prima Sushi!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Weerstand
29 mei 2021
Rene
28 mei 2021

Snel bezorgd en heerlijk

John
27 mei 2021

Was lekker en top op tijd gebracht! Zeker waar voor je geld! Tot de volgende x

Annet
26 mei 2021

Heerlijk! Snel, vers, niet duur

Linda
25 mei 2021

Heerlijk!!

vd Zwan
21 mei 2021

Het was lekker! En goede, snelle bezorging.

Dave Hoogenboom
20 mei 2021

Super lekkere sushi, online besteld en stond keurig netjes verpakt klaar bij aankomst.

Henk
16 mei 2021

Goede kwaliteit. Afspraken worden uitstekend nagekomen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rene
15 mei 2021

Wij hebben een heerlijke Pokebowl gegeten! Niets op aan te merken😃

Margriet
15 mei 2021

19.00 had ik ingevuld kwam om 19.30 geen telefoontje om door te geven hoe en wat erg jammer, heb vaker besteld eten isgoed maar die bezorging qua tijd moet beter hoor

Hageman
9 mei 2021

Onze bestelling kwam een half uur te laat....zonder dat dat door gegeven werd. Even een berichtje was fijn geweest. De sushi was van slechte kwaliteit, zo zijn we dat niet van ze gewend. Avocado was overrijp, sushi was slordig gesneden en sommige stukjes vielen uit elkaar. Erg jammer. Andere keren was het veel beter.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jokejippie
9 mei 2021

Heerlijke sushi, leuke diversiteit. Miniloempia's hoeft voor mij niet

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jantine
9 mei 2021

Was weer erg lekker. Precies op tijd. Wat ik wel jammer vind is dat er nooit chop sticks bij zitten (ik weet niet of je dat apart moet vermelden) en dat er geen gember bij zit.

Ronal
9 mei 2021

Ik miste alleen de stokjes en de soya saus bij mijn bestelling. De stokjes had ik om gevraagd bij opmerking.

Alexa Corveleijn - Verburg
8 mei 2021

Zoals altijd was het eten weer heerlijk! Wel jammer dat de bestelling niet compleet bleek. We misten een soort sushi...

Inge
6 mei 2021

We hebben heerlijk gegeten, met name de Masaman kai en de Sate kai zijn verrukkelijk! We hadden een grote bestelling en kregen er wat extra's bij, dit hebben we zeer gewaardeerd! De bestelling kwam een kwartier later dan afgesproken, niet erg, het verklaart wel de vier sterren. Tip: De Thaise gerechten mogen wat ons betreft nóg meer uitgebreid worden, we zouden bijvoorbeeld graag Pad Thai en Penang toegevoegd zien aan het menu! We kunnen Sushi en Thai Schagen aan iedereen aanbevelen!

Erika
6 mei 2021

Top service en lekker!!

Sandra
6 mei 2021

De Curry en soep die we hadden waren erg lekker. De PhadThai viel erg tegen. Zouden we een volgende keer niet nemen.

Jessica zwijsen
5 mei 2021

Top kwaliteit.heerlijk gegeten. We misten alleen de eetstokjes

Karin
2 mei 2021

Heerlijke sushi! Aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Martine
30 april 2021
s.vlas
29 april 2021

super lekkere sushi en om de gebakken garnalen zat echt een heerlijk knapperig laagje.... mmmjammie

Irene
28 april 2021

Heerlijk gegeten, vanwege de drukte op Koningsdag had de bezorging helaas wel vertraging opgelopen.

Celien
26 april 2021

M’n favoriete zaak om sushi af te halen! Tot heden altijd goed en lekker eten.

Nico
19 april 2021

Sushi gewoon redelijk Thaise menu ,heel erg slecht

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kees Kant
18 april 2021

Vijf sterren is deze sushi dik waard.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

P dekkers
18 april 2021

Erg lekker en zo fijn dat jullie iets verderop bezorgen

Jp bechthold
18 april 2021

Heerlijk gegeten diner zelf opgehaald

Willegers
17 april 2021

Gewoon geweldig !

Annelous
17 april 2021

Zoals altijd heerlijk, zeker een aanrader!!

Schipper
16 april 2021

Keuken zag er niet fris uit bij het afhalen, en de zalm was wat soppig. Na een uur kregen wij beide last van visboertjes wat toch duidt op niet verse vis.

frans
12 april 2021

dit zijn geen thaise gerechten waardig. ondanks de "drukte" bijna 2 uur te laat bezorgt en het audentieke drankje was nederlands bier. dit was de enige keer hier voor mij.

A Brugemann
12 april 2021

Bestelling kwam veel te laat, en het eten was niet warm. Wel een teleurstelling, heb meerdere keer een bestelling gedaan, was wel goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Willegers
11 april 2021

Prima, gewoon super lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kees
11 april 2021

Ik bestel zo nu en dan bij Sushi en Thai. Het eten was, zoals altijd, erg lekker. 5 sterren daarvoor. De bestelling heb ik online gedaan, en ik kreeg een bezorg tijd bevestigd. 5 kwartier en twee keer bellen daarna pas werd het pas bezorgd. Het was erg druk had ik begrepen, dat kan gebeuren, maar dit is de tweede keer dat het echt een stuk later bezorgd werd dan was aangegeven. Daarin zit nog ruimte voor verbetering

Wendy
11 april 2021

Heerlijk

Robin
11 april 2021

Heerlijk gegeten van de maandactie. Het was alleen jammer dat er geen chop sticks meegegeven zijn.

Emmy
10 april 2021

Super makkelijk bestellen en betalen. Snelle levering, goeie kwaliteit. Echt lekker gegeten.

DV
10 april 2021

We bestellen regelmatig sushi hier. Kwaliteit is prima en altijd vers. Zeker een aanrader!

Kant
9 april 2021

Met smaak gegeten!

EM
6 april 2021

We hebben een lekker gegeten en de sushi was erg vers. Helaas hebben we niet helemaal de juiste bestelling gehad, maar op deze manier hebben we wel weer een keer wat anders geproefd!

AM
4 april 2021
Elies
3 april 2021

Vanaf de camping besteld, we moesten er even op wachten maar het was echt de moeite waard! Fantastische curry en heerlijke sushi!

Maaike
3 april 2021

We bestellen bijna wekelijks sushi Bij Sushi en Thai Smaakt altijd voortreffelijk! Heerlijk vers en goed op temperatuur!

van Manen
3 april 2021

Heerlijk gegeten, vriendelijk mensen en eten was op tijd klaar!

J.h. van Schagen
2 april 2021

Heerlijk en ruim op tijd we hebben weer genoten

de Boer
31 maart 2021

Prima 👍

Diny Rijnsburger
24 maart 2021
Beatrix
22 maart 2021

vriendelijk vers en heerlijk

Jeroen Munier
21 maart 2021

Erg goede sushi , jammer dat de 3 porties loempia er niet bij zaten . Gebeld maar telefoon was de hele avond bezet.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Cynthia
17 maart 2021

Heerlijk gegeten, het was top! En de bezorging ook, perfect op tijd. Echt een aanrader hoor. Bedankt voor de heerlijke sushi!

Philip van Vliet
15 maart 2021
De groot.
14 maart 2021

Alls je om kwart voor 7 bestelt en je eten komt om half 8 en hij is er nog niet ..pas 10 voor 20.00 uur kwam die ...sorry hoor dat is al veel te laat ...kan beter ..fijne avond ..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Maaike
14 maart 2021

Heerlijke Sushi!!!

Nathalie
14 maart 2021

De bezorging was waardeloos. 3 kwartier moeten wachten en geen excuus bij de bezorging zelf. Ook zat het beloofde gratis drankje niet bij de bestelling. Het eten was wel echt lekker.

Tvdh
12 maart 2021

Tweemaal geen stokjes en soja erbij gekregen. Eten verder goed

michel
12 maart 2021

zoals altijd mooi op tijd en heerlijke sushi

Jeroen
7 maart 2021

💚

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Paul
7 maart 2021

Heerlijke sushi, ruime keuze, stond tijdig klaar, we gaan hier vaker bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Frans Bas
6 maart 2021
Anneke
6 maart 2021

Was weer heerlijk.

Annelous
6 maart 2021
Maaike
1 maart 2021

Heerlijke sushi! Wij bestellen hier regelmatig! Goede service !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

I.dekker
1 maart 2021

Heerlijke verse sushi!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mimount
27 februari 2021

De sushi is fantastisch. Heerlijk vers. De rijst is precies goed. 2 dagen in 1 week sushi gegeten van hun. Gewoon te lekker. 1 klein minpuntje...de zakjes met soya saus gaan niet makkelijk open. Het was beide keren een geklieder. Misschien een idee om over te gaan op flesjes...

Patricia Patty
26 februari 2021

Half uur later bezorgd dan aangegeven maar het was wel weer lekker

M. Cuppens
26 februari 2021

Heerlijke sushi altijd vers en goede service bij afhalen!!

Annelous
26 februari 2021

Super bezorging! De sushi is fantastisch!

Annette
25 februari 2021

Alles weer heerlijk! En precies op tijd.

Erwin Smeets
25 februari 2021
Heleen
25 februari 2021

Heerlijke sushi !

Dees
24 februari 2021

Heerlijk gegeten! Echt een aanrader.

Jeroen Munier
23 februari 2021
Merijn
21 februari 2021

Zoals altijd heerlijk en keurig op tijd bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jacco
21 februari 2021

Goed op smaak gebracht. Maar niet overdreven zoals nog al eens gebeurt bij de Chinees. De smaak van b.v. de broccoli en andere groente was bewaard gebleven.

Jeroen
18 februari 2021

Heerlijke poke bowl zalm besteld. Goed van smaak en als verassing zaten er nog 10 loempia’s bij ook 💯

C. Verver
18 februari 2021

Helaas veel te weinig sojasaus. De zakjes lopen al half leeg als je ze opent. Een grote smeerboel. Sushi wel goed. De bestelling was nog niet klaar. Ik moest buiten wachten in de regen terwijl er helemaal niemand in de zaak was en ook niet is geweest terwijl ik buiten stond. We wilden het ter vergelijking hier een keer proberen, maar we gaan weer naar ons oude adres.

Andre
16 februari 2021
Linda
15 februari 2021

Prima en snelle bezorging

SRO
15 februari 2021

Het eten was heerlijk maar werd 1 uur te laat geleverd en toen bleek de bestelling niet compleet!! Een fout kan gebeuren, maar hoe hiermee werd omgegaan na onze belletjes.. Niet netjes..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Vd Heide
15 februari 2021

Vandaag was de sushi van iets mindere kwaliteit. De stukjes vielen bij oppakken behoorlijk uit elkaar. In de handroll met zalm zat er naar onze smaak te veel saus. Verder prima!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Pieter
15 februari 2021

Thaise eten was hartstikke lekker. Bij de bezorging ontbrak er 1 gerecht. Die hebben we zelf moeten ophalen. Het gratis Singha-biertje was vervangen voor een blikje Amstel.

Sandra
14 februari 2021

Het eten was heerlijk, lekker vers en smaakvol. Dat maakte de vertraging in de bezorging (45 minuten) meer dan goed.

Groot
12 februari 2021

Prima sushi wat meer dan genoeg was!

diana plagmeijer
12 februari 2021

super lekker .vlot bezorgd ik ga zeker vaker bij julli bestellen.

M.M.
11 februari 2021

Alles zag er netjes uit, het eten was erg lekker. Bestelling was op tijd gebracht.

Monique Eizinga
11 februari 2021

Heerlijke sushi en goede service

Bart
7 februari 2021

Lekkere verse sushi! Prima service bij het ophalen. Tipje; Drankje zou koud moeten zijn. Verder geen commentaar 😄

Wanda
5 februari 2021

Mijn bestelling was per ongeluk met een andere klant meegegeven. Kan gebeuren, foutje is menselijk. Dit werd keurig opgelost, bedankt voor het lekkere eten!

Marjon
4 februari 2021

Goede kwaliteit en lekker!

Patty
30 januari 2021

Heerlijk gegeten en mooi op tijd gebracht

AM
29 januari 2021

Was 40 min later bezorgd als afgesproken tijd. Bezorger was wisselgeld vergeten mee te nemen, dus bijna 5 euro fooi "moeten" geven. Eten was wel, zoals altijd, goed en vers!

Tim
28 januari 2021
G.van den Berg
28 januari 2021

Alles prima

G.van den Berg
25 januari 2021

Alles prima

Tim van de Noort
25 januari 2021
Daan
24 januari 2021

Erg lekker, op tijd gebracht en top op temperatuur.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Willegers
24 januari 2021

Eerste keer besteld, goed bevallen, lekker gegeten. Puntje voor verbetering, zakjes soja onhandig, beter in flesje of bakje

Linda
24 januari 2021

Het was heerlijk!

Nadia
24 januari 2021

Niet tevreden. 1 uur en 3 kwartier moeten wachten op ons eten. 2x gebeld en het was erg druk. Er werd een compensatie beloofd maar dit zat er niet bij. Ook was de rijst wat plakkerig. Dit was jammer.

Marc
23 januari 2021

Blijkbaar door de lockdown heel druk vandaar bestelling uur later dan gepland. Eten was heerlijk. Jammer dat het Thaise biertje er niet bij zat

Patricia Patty
22 januari 2021

Zo lekker altijd!

Wout Mooij
19 januari 2021

Ietwat later dan beloofd, maar voor de rest heerlijk gegeten!

Kelly
17 januari 2021
Rene
15 januari 2021

40 min later dan verwacht en en zat bier bij ipv fanta

Pieter
14 januari 2021

Heerlijk eten en altijd even vriendelijke gastvrouw.

Jan Frederiks
10 januari 2021
Linda
7 januari 2021

Heer-lijk!!!

Irina Gendler-de Wilde
6 januari 2021

Lekker Netjes

Merianne
4 januari 2021

Altijd lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rijnsburger
4 januari 2021

Familieschaal sushi was heerlijk, super vers, en echt genoeg voor 4 personen! En dan ook nog bezorgd in Groenveld 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Erwin Smeets
2 januari 2020
Ria
2 januari 2020

Heerlijke sushi, altijd goed

Nicole
1 januari 2020

Het was heerlijk! Het zag er ook heel lekker uit allemaal! Echt een aanrader!

AM
29 december 2020
Jaap Wolzak
28 december 2020

Heerlijke sushi en sashimi en op tijd bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nicole Hendrix
28 december 2020

Altijd lekker en goed. Groetjes ouders van Kayleigh

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mathieu Cuppens
21 december 2020

Heerlijke sushi altijd vers!! Goeie service bij afhalen.

Fam Wilken
19 december 2020

Heerlijke sushi en leveren altijd op de afgesproken tijd!

Mike
12 december 2020

Goed en smaakvol. Familieboxen mogen meer variatie hebben.

Jennifer
12 december 2020
Erwin Smeets
10 december 2020

Erg lekker we hebben genoten

Claudia
10 december 2020

Heerlijk gegeten. Op tijd klaar voor afhalen. Jammer dat je de plaatjes niet kan vergroten. Lukt alleen bij de familieschaal.

Hessels
6 december 2020
Johan Dekker
5 december 2020

Top

S.Visser
29 november 2020

Voor de eerste keer besteld maar was echt top sushi. We hebben genoten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Donker
26 november 2020

Goeie kwaliteit! Komen zeker terug!

D.Rijnsburger
23 november 2020

Heerlijke sushi, supervers en heel erg lekker!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Louiza
21 november 2020
Nicole Hendrix
20 november 2020

Bedanjt weer voor de heerlijke sushi. Altijd goed. Liefs de ouders van Kili.

Elly van Egmond
16 november 2020

Heerlijke sushi en andere Thaise gerechten . Een echte aanrader! Bezorging netjes op tijd en alles keurig verpakt. Kortom, wij zij fan!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mariska
16 november 2020

Sushi was vers en lekker en bezorging prima op tijd! Suggestie: misschien is het handig om alle ingrediënten op de website te vermelden want als vegetariër kies je al snel voor de ‘avocado rol’ echter deze bevat surimi!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ccm
15 november 2020

1e keer hebben we een groot aantal sushi en thais eten besteld. Voor maar 5 euro hadden zij het gebracht naar Anna Paulowna. Nu de 2e keer besteld! werderom goede service en heerlijk!!!! De beste tot nu toe van de Noordkop! Zeker voor herhalingvatbaar...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Els
8 november 2020

Heer-lijk!!! Goede kwaliteit sushi, top sashimi.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jay
8 november 2020

Top 💚

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rene
7 november 2020

Het was weer heerlijk en snel bezorgd. Alleen de Cola ontbrak

Bart
6 november 2020

Het eten was weer top Erg lekker en smakelijk

Ilona
2 november 2020

Heerlijk gegeten en ruim voldoende.

Jantine
1 november 2020

Ik had om 18.00 besteld, spitsuur natuurlijk. De bestelling kwam om 19.30 maar was het wachten waard helemaal de Tom kha kai was heerlijk. 5*+

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Beatrix
31 oktober 2020
Anneke Luitjes - de Koning
30 oktober 2020

Heerlijk eten, goed op temperatuur op de afgesproken tijd bezorgd.

Jacqueline
28 oktober 2020

Ziet er goed en netjes uit en de smaak is prima. De verschillende soorten smaken zijn goed te proeven.

Stoop
26 oktober 2020

Keurig op tijd, prima op temperatuur. Smaak was prima als verwacht.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kelly
25 oktober 2020
Kim
25 oktober 2020

Heerlijke sushi

Pieter
25 oktober 2020

Het was heerlijk

Bo
25 oktober 2020

Eten kwam drie kwartier te laat, (na klachtentelefoontje na half uur), dat is in Thailand normaal, maar in Nederland niet. Geen woord van excuus of gebaar ter compensatie. De rijst was klef, terwijl Thaise rijst bekend staat om zijn droge korrel. Eerst keer is gelijk de laatste en dat terwijl wij fan van Thai-food zijn.

van Etten
24 oktober 2020

Om 18.00 bezorging geplaatst. Om 19.20 nog steeds niets geleverd. Na een telefoontje gepleegd te hebben belooft de dame achter de hoorn dat de bestelling binnen 15 minuten geleverd wordt. Om1 19.40(ruim 1.5 na het plaatsen van de bestelling) wordt eindelijk het eten gebracht. Eenmaal open gemaakt blijkt dat er één gerecht mist.. Wederom bellen wij op.. hun 'oprechte' excuses.. het ontbrekende gerecht komt binnen 15 min. 20 minuten na dit telefoontje worden wij gebeld en de meneer aan de andere kant vraagt hoe het nou precies met de bestelling zat.. dat uitgelegd te hebben kunnen we EINDELIJK om 20.30 eten. 2,5 uur!!! na het plaatsen van een bestelling! Dit nooit meer.. wat een slechte service!!

Loes
24 oktober 2020
Yvonne
21 oktober 2020
Jeroen
19 oktober 2020

Wederom helemaal top.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Koops
18 oktober 2020
KEE
16 oktober 2020
Daan
16 oktober 2020

Supersnel geleverd en de sushi is lekker en smaakt vers. Een aanrader.

Wendy
12 oktober 2020

Het is niet de echt Thai smaak die ik zou willen. Beetje vlak van smaak. Wel heel goed verse producten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gerard
9 oktober 2020
Janssen
2 oktober 2020

Lekker gegeten zoals altijd, dit keer zat er voor het eerst verse gember bij in een bakje i.p.v. voorverpakt in een zakje, dat was opvallend lekkerder! Persoonlijk had ik er iets meer sojasaus bij willen hebben.

Koops
27 september 2020
Roos
27 september 2020
Patty
16 september 2020

De sushi was weer heerlijk en mooi op tijd!

Buurma
15 september 2020

Bestel een schaal met 90 stuks Sushi, zie op internet een mooie schaal, krijg alles aangeleverd in kleine bakjes, met zakjes saus, gaf mij een snackbar gevoel. Sushi was lekker

Shannon Bollemeijer
14 september 2020

Hele vriendelijke service. Snelle levering ook! Toen ik belde om te vragen of het bij de schutting neergezet kon worden was de bezorger al gereed om te vertrekken. Zeer goede kwaliteit en nooit een probleem om extra sojasaus etc te krijgen. Top.

Hoogwoud Michel
12 september 2020

Zoals altijd weer uitstekend en stipt op tijd!

PHS
10 september 2020

smaakte beetje flauw. Zag er goed verzorgd uit. Onderscheid wat weekmaaltijd was en wat los bestelde gerechten was onduidelijk. We hadden duidelijk te veel besteld.

Claudia
31 augustus 2020

Heerlijk gegeten van de Sushi en de Thaise maaltijd. Zeker voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Maaike
31 augustus 2020

Altijd Goed! Altijd lekker! We bestellen Hier regelmatig Sushi

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Eefke
24 augustus 2020

Snelle bezorging voor een zondagavond. Echter zat bij de bestelling weinig wasabi en soyasaus. Er zaten helemaal geen stokjes Bij. Sushi was lekker, al leek het alsof het niet super vers was. Sushi zag er wat droog uit. Ondanks dat toch goede sushi!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bos
24 augustus 2020
Johan
22 augustus 2020

Top suhsi

Dineke
17 augustus 2020

Altijd heerlijk, keurig op tijd klaar voor afhaal

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sjaak
16 augustus 2020

Gaat hier echt nooit iets goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jean
16 augustus 2020

Goede sushi en ook hele lieve mensen! Gratis Thais biertje bij een bestelling vanaf een bepaald bedrag. Helemaal leuk. Deze mensen doen hun best.

Anoeska
15 augustus 2020

Heerlijke gyoza en sushi!

Ronald van der Veen
14 augustus 2020

Goede kwaliteit en goede prijs. Online besteld en niet hoeven wachten toen ik de bestelling kwam halen. Verzoek om wat extra sojasaus was geen probleem. Alleen de keuze van mijn gratis biertje was niet degene die ik had gevraagd maar dat is een kleinigheidje. Voor herhaling vatbaar!

Trees Bakker
10 augustus 2020

Uitmuntend. En super snelle levering.

Johan
31 juli 2020

Sushi was prima als altijd Maar Het gratis biertje wat bij het maandmenu hoort Niet gekregen Geen Sojasaus Geen wasabi En geen stokjes erbij gekregen Erg slordig als je hier pas thuis achterkomt

Johan
22 juli 2020

Zoals altijd weer super verse sushi

Pieter
20 juli 2020

Top sushi en aardige dame achter de bali.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Daniël
8 juli 2020

Zoals gebruikelijk mooi op tijd en super vers! Wederom top dus.

TK
8 juli 2020

Erg lekker en vers!

Michael
7 juli 2020

had speciaal stokjes gevraagd die zaten er helaas niet bij ook geen soya, De rijst was dit keer erg klef.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Frederike
7 juli 2020

Heerlijk gegeten!! Warme en koude hapjes goed op temperatuur! Het enige wat ik mis is jullie eigen restaurant waar we kunnen komen eten😉☺

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Friso
6 juli 2020

Het eten was erg lekker en de bestelling was ook compleet geleverd. Helaas hebben we anderhalf uur moeten wachten op de bestelling. Dit is erg lang!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

frans meijer
4 juli 2020

wij hebben fantastisch lekker gegeten . verrasend en smaakvol.

D. de Jong
1 juli 2020

We hebben erg genoten van onze bestelling, is voor herhaling vatbaar!! Enige minpuntje was dat er geen gember bij zat.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Boender
28 juni 2020

Het was weer heerlijk! 1 klein minpuntje. Ik bestel vaak nr. 8, dat is sushi met viskuitjes. Die wordt echter verpakt in een te groot doosje. Als ik dan thuis kom liggen alle viskuitjes door het doosje heen en is de sushi kaal. Misschien een kleiner doosje gebruiken aangezien het maar 2 stuks sushi zijn? Verder echt top!

Jeroen
24 juni 2020

Wij hebben genoten van de heerlijke vegetarische loempia’s vooraf. Vervolgens de Spicy Cali Maki sushi; verrukkelijk en kakelvers. Het hoofdgerecht, de Thaise gebakken rijst met garnalen, smaakte uitstekend. De gebakken Thaise rijst met kip en de gebakken rijst bewaren we voor morgen. Een aanrader, dit restaurant, want echt alles wordt vers bereid. Vandaag was alles perfect op tijd klaar. Wat een mooie afsluiting van een zonnige dag.

Helene
18 juni 2020

Heerlijk gegeten

Yvonne
18 juni 2020

Heerlijk

R.
18 juni 2020

Het eten was super! Wij zullen hier zeker vaker eten bestellen. :)

van den heuvel
13 juni 2020
Bianca
13 juni 2020

Heerlijk gegeten weer! De rode curry met kip en groente is een echte aanrader. Lekker pittig! Ook de sushi was heerlijk!

Samantha Vrolijk
12 juni 2020

Heerlijke sushi!

Kim
9 juni 2020

Nu al voor de derde keer heerlijk gegeten. Echt een aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Angelique
30 mei 2020

Heerlijk gegeten! Alles netjes verzorgd en ik kon het op tijd ophalen. Prima👍🏻

vd Werff
29 mei 2020

Heerlijk!!!! Blij dat we weer kunnen bestellen

Fl
29 mei 2020

Ik vond het jammer dat de bestelde stokjes er niet bij zaten en ik miste 2 stukjes.

Daan
28 mei 2020
nico
28 mei 2020

gewoon goed dus !!

Mark
21 mei 2020

Eten was redelijk al horen er wat mij betreft geen gebakken uitjes op sushi. Stokjes en servetten niet meegeleverd en slechts vijf zakjes soja saus vóór 4 personen. Matig dus....

Thijs
18 mei 2020

Rijst te hard, soyasaus leek wel stroop zo dik, en de poke bowl was vrij zuinig Maar was we oké

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Stefa
17 mei 2020

Er wordt vaak wat vergeten

Ann
13 mei 2020

Ipv doorgegeven tijd van bezorging, drie kwartier later. Een makirol smaakte minder, sushirijst was net snot. Gratis drankje hadden ze beter achterwege kunnen laten! Over datum en flink ook, nl tht 2018 grr Vaker besteld maar dit keer niet goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lenie Mulder
11 mei 2020

We bestellen regelmatig bij Sushi & Thai maarde laatste keren gaat er steeds wat fout. Gisteren hadden we o.a. ook Nigeria Maguro besteld maar deze zat dus niet bij de bestelling. Ook hadden we gevraagd voor eetstokjes en gember maar dat zat er ook niet bij. Ik ben er klaar mee.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Merel
9 mei 2020

Ohhh wat hebben we weer genoten van jullie sushi, zo vers, zo lekker! Echt enorm lekker dank jullie wel! Tot snel

charlotte
7 mei 2020

Het was super vers! Stond allemaal klaar, en wat warm moest zijn was warm, kortom top! Kom zeker snel nog eens!

Kim
5 mei 2020

Heerlijke sushi

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Samantha
3 mei 2020

Afgehaald, keurig op tijd stond het klaar. Overheerlijk was het was. Wij hadden het maandmenu plus crunchy garnaal en crunchy krab extra. Wat een belevenis, engeltje die je tong streelt.

Michel
2 mei 2020
Laura
2 mei 2020

“Heerlijk vers!

Bianca
2 mei 2020

Heerlijk gegeten!

Jennifer
1 mei 2020

Weer heerlijk gegeten, ook in de Corona tijd! Fijn dat jullie weer open zijn voor afhaal en bezorging.

Daniël
15 maart 2020

Netjes op tijd bezorgd en alles weer super vers! Wederom top dus.

Annelous
29 februari 2020

Echt heerlijke sushi!! Zeker een aanrader! De enige opbouwende kritiek is om echte wasabi te serveren en niet die chemische meuk uit zakjes. Maar de sushi anzich is fantastisch!!

Jacqueline
28 februari 2020

Prima sushi, lekkere smaken, mooi op tijd klaar. Zag er prima verzorgd uit.

Alex Van Hees
17 februari 2020

Tonijn was oud Bestelling kon niet worden gebracht En de bestelling was niet doorgekomen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Pieter
9 februari 2020

Lekkere sushi en vriendelijk personeel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Annette raven
8 februari 2020

Heerlijk en perfect op tijd!

Laura
6 februari 2020

Snel en vers. Top!

John
1 februari 2020

Heel vers, goede smaak en snelle levering, heerlijk gegeten! Alleen geen biertje bij de online bestelling....

slangen
26 januari 2020

Levering mooi op tijd en heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Laura
19 januari 2020

Heerlijke verse sushi

Sanne hoogland
18 januari 2020
Vincent
13 januari 2020

Bij een bedrag van €72,50 werd een gratis biertje beloofd, maar net als de vorige keer niet gekregen. Eten was wederom perfect.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Karan
12 januari 2020

Ik vond het deze keer heerlijk. De zakjes soya moet ik aan wennen en dat vind ik dat vrijweinig. Ik heb besteld voor bezorgen om 17.00. Precies 17.00 stond meneer op de stoep. Top gegaan dus👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Heleen
11 januari 2020

Heerlijke sushi Prettige bezorgafspraken!!

Lenie
29 december 2019

Het was goed verzorgd en lekker. Geen lange wachttijd

Dick
23 december 2019

Heerlijk eten een aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Elle
7 december 2019

Top

Ellen jonkmans
5 december 2019

Helemaal vers en super snel bezorgd. Het was heerlijk!

Beatrijs
29 november 2019

Heerlijke sushi en perfect op tijd bezorgt!

Meertens
25 november 2019

Was weer super. Zoals altijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bink
25 november 2019

Super vers

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ingrid
23 november 2019

Prima sushi

Gijs
18 november 2019

Lekkere soep, flauwe groene curry

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

De Jong
16 november 2019

Eten kwam snel. Helaas kreeg ik wel een bak nasi in plaats van mijn bestelde bami . Maar smaak was goed!

Maya
10 november 2019

Heerlijke verse sushi! Goede vriendelijke service en de gratis loempia's en het gratis biertje maakt het helemaal af. Zeker een aanrader en wij halen vanaf nu onze sushi hier.

Janssen
9 november 2019

Voor een speciale gelegenheid een grote familieschotel voor 4 personen besteld. Helemaal top! Smaakvol, vers en het zag er mooi uit.

Korse
26 oktober 2019

Het eten was weer erg lekker we hebben er wel bijna anderhalf uur op moeten wachten. De gevraagde cola was een fanta geworden en de bezorger die er maar gevraagd werd zei: t zal wel op geweest zijn.

Maaike
25 oktober 2019

Anderhalf uur wachten op bestelling. Zodra je belt wordt je onvriendelijk te woord gestaan. Het loont de moeite om richting Alkmaar/Heerhugowaard te rijden en af te halen bij sushipoint. Voor ons geen herhaling meer.

Tim
21 oktober 2019
vd Werff
11 oktober 2019

Heerlijk!

Janssen
6 oktober 2019

Het was weer heerlijk, vers en smaakvol! En heel vriendelijk personeel. Een aanrader!

Marissa
15 september 2019

Vers en lekker!

Johan
14 september 2019

Kijk er eens binnen. Dan bestel je er nooit meer iets !

Joost
29 augustus 2019

Helaas niet wat ik er van had gehoopt. Het eten was niet vies, maar ook niet echt lekker. Beetje smakeloos. Erg jammer. De bezorging was 20 minuten later dan de opgegeven tijd, dus ook hier is aandacht nodig, helemaal omdat er tijdvakken gekozen kunnen worden.

Bert Mulder
25 augustus 2019

Het is nu de laaste 2 keer voorgekomen dat er onderdelen van de bestelling ontbraken.Er moet een betere controle komen op de totale bestelling , en de opmerkingen moeten gelezen worden

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Glas
24 augustus 2019

Was weer top! En een heerlijk Japans biertje erbij!

Leuring
23 augustus 2019

Op tijd en het was weer heerlijk.

Bongerd
18 augustus 2019

Snel, lekker, vriendelijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Johan
10 augustus 2019

Goed als altijd +++

Sarina
4 augustus 2019

De california maki waren heel erg lekker. De mix zalm had wel iets gevarieerder gekund.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Pieternel
30 juli 2019

Bezorging op afgesproken tijd. Heerlijk gegeten en ruim voldoende.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Eric
24 juli 2019

Wederom ging er wat mis en weer het beloofde gratis drankje niet gekregen. Bij een bestelling van € 70 is €1,50 bezorgkosten overdreven en dan ook nog € 0,25 iDeal... jammer. Kwaliteit is goed maar dit valt voor de zoveelste keer wel erg tegen

Nanni
20 juli 2019

Super lekker!

Ties
4 juli 2019
Wilken
1 juli 2019

Snelle bezorging, heerlijke sushi!!

Maaike
16 juni 2019

Al heel vaak sushi besteld Altijd vers en erg lekker!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.