Reviews from Sushi en Thai Schagen

Recent reviews

5.0
Annelous
23 September 2022

Zoals altijd super, toch een opmerking, mijn gerecht met kip was wel heel erg zout!

Jackie Kindt
18 September 2022

Wat apart is dat je besteld voor 19:30 en je krijgt het al om 18:10 waar zijn dan de tijden voor??

Mark
17 September 2022

Bestelling was twee uur te laat. Kon nog geen sorry vanaf; wel een extra portie pasteitjes.

Maaike
8 September 2022

Te laat bezorgd Incomplete bestelling Moeilijk communiceren Later de rest vd bestelling geleverd Onvriendelijk

N
29 August 2022

Curry was waterig en bezorging werd gedaan door iemand met bivak muts op....

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Thessa van Faassen
25 August 2022

Heb alleen de gratis cola niet gekregen. Verder top!!

Ilonka
20 August 2022

We hadden Voor 18.00 besteld, het eten werd echter al om 17.30 gebracht. Onhandig. Eten was wel lekker!

M.R
19 August 2022

Bestelling 20 min te vroeg Jammer dat het menu alleen krab en zalm bevat. Had het wat meer gemixt verwacht: tonijn, avocado enz..

Hedy
11 August 2022

Top

M
9 August 2022

Jona
27 July 2022
Ton
23 July 2022
douwe klompmaker
14 July 2022

Sashimi tonijn nog bevroren, niet de kwaliteit die ik gewend ben

Stefan
13 July 2022

Heerlijk gegeten zoals altijd. Kom altijd terug voor de lekkere sushi.

Hedwig
11 July 2022

Wat ik erg teleurstellend vond was dat er geen wasabi en soysauce bij was. Soms is het er automatisch bij maar soms ook niet. Volgende keer zal ik het nadrukkelijk bij mijn bestelling vermelden, als ik het niet vergeet.

AvZ
7 July 2022

Prima, op tijd, vriendelijke bezorger, heerlijke gerechten!

Laura
3 July 2022

Vers en optijd

Erwin Smeets
1 July 2022
Audrey
29 June 2022

Altijd heerlijke sushi! Rijst is perfect en de rauwe vis is ook áltijd vers

Bart
25 June 2022

Heerlijke sushi weer! Makkelijk bestellen en klaar bij ophalen!

Jackie Kindt
17 June 2022

Iets voorzichtiger rijden waren heel veel suhi's om gevallen waardoor de saus op de deksels zat en hou aan de tijd die de mensen indienen om hun sushi te krijgen.

Stefan
15 June 2022

Het was heerlijk! We hebben er weer van genoten 😊

Anette Mul
13 June 2022

Wat een overheerlijke gerechten, wat een kwaliteit!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Annet
11 June 2022

Was weer erg lekker.

Stefan
29 May 2022

Heerlijk gegeten erg tevreden

Frits Entius
28 May 2022

Eten is gewoon goed en lekker

Sabine Hoexum
18 May 2022

Sushi werd bijna uur te laat bezorgd, loempia's waren koud, gratis drinken zat er niet bij. Ik heb eerder besteld bij deze organisatie. Toen verliep alles wel vlekkeloos.

Bart
13 May 2022

Goede verse sushi, stond klaar op afgesproken tijdstip. Uitstekende kwaliteit. Wat meer wasabi mag wat ons betreft wel.

Michael
11 May 2022

Ik heb mijn bestelling niet ontvangen. Ik heb om 19:15 besteld en betaald. Om 20:00 zou het bezorgd worden, maar dat is niet gebeurd. Na een half uur wachten heb ik om 20:30 een paar keer gebeld, maar de telefoon werd niet opgenomen. Morgen ga ik bij ze langs om te vragen of ze mijn geld willen teruggeven.

A.J.Noordhoek
11 May 2022

Zoals steeds, goed verzorgd, zeer smakelijk eten, goed op temperatuur en omtrent de afgesproken tijd thuis gebracht.

Ineke Ploeger
8 May 2022
John
1 May 2022

De bezorger gaf een héél ontevreden indruk, geen idee waarom, chagrijnig denk!

Annet
30 April 2022

Het was deze perfect. Heerlijk wat hebben wij genoten. Echt een aanrader.

Erwin
29 April 2022

Het was prima zoals altijd. Miste allen de stokjes om te eten

Olof
18 April 2022
J.Koomen
10 April 2022

Waar voor je geld! Snel bezorgd!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

hoogwoud
7 April 2022

zoals gewoonlijk weer erg lekker

Van den Berg
6 April 2022

Het eten was weer top. Maar sat ik erg jammer vind is dat als je via de website besteld staat er in bestelling dat je een drankje gratis krijgt, je kan dan ook kiezen wat voor drankje... maar je krijgt hem niet. En dit is al de laatste bestellingen steeds het geval en dat vind ik erg jammer. Hoop dat het bij de volgende bestelling goed gemaakt wordt

Judith Hoosemans
3 April 2022

De sushi rook deze keer heel sterk naar vis. Vooral de tonijn, deze was ook wat anders van kleur dan normaal. We hebben het desondanks wel opgegeten, maar later op internet terug gelezen dat je sushi niet moet eten als het heel sterk naar vis ruikt. Ik hoop dat we er niet ziek van worden. Nog nooit eerder deze ervaring gehad bij Sushi en Thai.

Maaike
2 April 2022

Op tijd geleverd Loempia’s waren koud Helaas geen stokjes geleverd Mix was eentonig

Ingmar de Geus
21 March 2022

Miste alleen de stokjes ik mee te eten.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Romano
19 March 2022

Elke keer dat we bestellen smaakt de groene curry anders, ptiig, minder pittig... alsof er elke week een andere kok in de keuken staat. De rijst was gisteren, oud, bruinig en de bestelling was 20 min. te laat. Erg jammer. Mensen zijn altijd heel vriendelijk

Michel
18 March 2022
Lucie van den Oever
9 March 2022

Super lekkere sushi en perfecte service, wij bestellen hier heel graag.

Karan
7 March 2022

Ik ben zeer te vreden. Kwam eerder dan aangegeven. Smaakte heerlijk!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jerry
7 March 2022
Jackie
20 February 2022

Had om 12:00uur smiddags bestelling gedaan voor 19:00uur kwam pas 19:45 vind dat toch te lang duren daar kunnen jullie aan werken. De bezorger was heel goed en spontaan ondanks de vele regen die viel.

Familie Cola
19 February 2022

Was gewoon lekkere sushi!

Leonie
14 February 2022

Heerlijk!

Jaap
12 February 2022

Lekkere verse sushi

Heleen
12 February 2022

Was weer heel lekker.

Thessa
5 February 2022

Snel lekker vers en goede prijs

Simone
3 February 2022

Geweldig!!! Beste sushi everrrr!

Patty
3 February 2022

Sushi besteld, het stond mooi op tijd klaar, vriendelijk personeel en de sushi was heerlijk!

Marina
1 February 2022

Precies op tijd. Eten oke maar niet bijzonder. Kleverige rijst. Wel lekker veel garnalen.

Cornelia
31 January 2022

maaltijd werd op tijd en zonder problemen bezorgd. Was nog lekker warm. Heerlijke smaken, wij hebben genoten

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Pijnacker
30 January 2022

Heeeerrrrrllliiijjjkkk!!

Annelous
28 January 2022

Zo al altijd, helemaal geweldig!!

Joop Ruijter
24 January 2022

altijd van goede kwaliteit kan het iedereen aanraden en bezorging mooi op tijd

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Annet van den Berg
20 January 2022

Was weer heerlijk.

Sietse Reijne
16 January 2022

Heerlijk gegeten, was erg lekker en zeer betaalbaar. Echt een aanrader.

Weerstand
16 January 2022

Om 18:00 besteld en zou om 19:00 gebracht worden, om 19:30, om 20:00 en om 20:30 te horen gekregen dat ze nog steeds onderweg waren. Ook het verzoek gekregen om het zelf dan maar op te halen. Helaas de bestelling maar geannuleerd en ergens anders eten besteld.

Rosanne
14 January 2022

Heerlijk we hebben genoten

Danny
8 January 2022

Heerlijk echt een aanrader. 👍

EstherV
8 January 2022

Eten goed alleen jammer dat er niet naar de opmerkingen gekeken worden nl GEEN stokjes en gember extra bijgeleverd Tip; toch overal foto’s plaatsen bij de menu’s (ook bij het maandmenu enz). Nu toch heel veel ‘gewone’ sushi. Bezorging perfect: precies om 19.00 uur geleverd.

M Cuppens
4 January 2022

Altijd vers en goede service bij afhalen aanrader 👌

Natasja
2 January 2021

Heerlijk.... Mis alleen foto's van alle gerechten die op de kaart staan.

Mooij
29 December 2021

Het duurde 1,5 uur. Toen ik belde kon ik het zelf ophalen. Het gratis biertje was vergeten.

AM
28 December 2021

Bezorging duurt altijd wat langer als wat je aangeeft, maar de bestelling is altijd juist en het eten is altijd goed!

Christiaan bosch
27 December 2021

Heerlijk gegeten. Helaas was niet alles geleverd. Geen contact opgenomen omdat we genoeg hadden.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Melissa Visser
26 December 2021

Super lekker eten! De masamancurry en Phad Thai is erg lekker!

N
21 December 2021

Heerlijke sushi en was op tijd klaar. Weer genoten!

Bianca
19 December 2021

Gekozen voor afhalen. Kleine 10 minuten gewacht, het was goed bezocht dus geen probleem. Royaal wasabi en sojasaus meegekregen evenals eetstokjes voor 4 personen. Kortom prima maaltijd!

Ed C
18 December 2021

Voor ons was het erg lekker en goed.

Marjolein Meertens
12 December 2021

Altijd goede kwaliteit en supervers.

Arnold
5 December 2021

Was weer erg lekker!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Henk en Babette
3 December 2021

Prima gegeten. Precies op tijd bezorgd. Helaas geen stokjes maar wel genoeg saus ;)

S
2 December 2021
Jacqueline P
28 November 2021

Erg tevreden met het eten “ lekker” alleen het bezorg tijd was laat

Annelous
28 November 2021

Echt zoals altijd weer heerlijk, smaak, kwaliteit en de super aardige meneer die bezorgd!!

Driesen
21 November 2021

18.00 uur besteld 19.30 uur pas geleverd.

Nanda
14 November 2021

Heerlijk!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Hans Ruygrok
14 November 2021
Annelous
12 November 2021

Zoals altijd, heerlijk, echt alles helemaal goed!!

Rijna
8 November 2021

Het was echt weer heerlijk!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jolanda
6 November 2021
Guido Wokke
5 November 2021

Perfect eten zoals altijd! Helaas dit keer wat late bezorging en geen gratis drankje.

Natasja
1 November 2021

De sushi die ik bestel is altijd heerlijk. Verbeterpunt is om foto's te plaatsten bij alle gerechten op de bestellijst, sushi bestel je ook om hoe het eruit ziet. Ook binnen zijn geen foto's of vitrine om te kijken.

Hoogwoud Michel
30 October 2021
Annelous
29 October 2021

Wederom heerlijk!!

Ria de Bruin
24 October 2021

jammer dat alles in plastic zit. Liever in karton of bamboebakjes.

Rinie Hilhorst
22 October 2021

De lekkerste sushi die ik ooit gegeten heb!

Michelle Deliën
16 October 2021

Was lekker, maar had een andere besteld dan gekregen. Ik had de rode curry met ossenhaas besteld en de rode curry met kip en ananas gekregen.

Levi Lingerak
13 October 2021

Heerlijk!

Annelous
9 October 2021

Fantastisch, super bezorging en de sushi is echt heerlijk!!

Christina
8 October 2021
Monique
8 October 2021

Lekker gegeten zowel sushi als Thais, website mag wel wat duidelijker

Pieter
3 October 2021

Eten is altijd goed. In het verleden wel eens lang moeten wachten op bestellingen, verkeerde dingen meegekregen of niet het gratis drankje gekregen, maar nu was het helemaal in orde! Bestelling laat op de middag besteld en alsnog om 6 uur 's avonds bezorgd.

Jantine
2 October 2021

Sushi was weer heerlijk, loempia’s net uit de frituur. Perfect. Ik had gember erbij gevraagd maar dat hoeft niet meer. Rook en smaakte naar schoonmaakspul

Joan
29 September 2021

Was voldoende en lekker.

M. Albers
26 September 2021

Was heerlijk!! Aanrader!

Bianca
25 September 2021

We hadden dit keer het gevoel dat het niet weervrouw vers was óf ergens te warm had gelegen. Was minder lekker dan anders

Johan
19 September 2021

Top geregeld en bezorgd

Sara
17 September 2021

Snelle levering zelfs voor de tijd van brengen. Goede kwaliteit, lekker gegeten met een gratis drankje erbij.

Tom
13 September 2021
J Terstal
9 September 2021
Jantine
8 September 2021

Was weer lekker

Karin
8 September 2021

Echt heerlijk, super vers echt authentiek, we hebben weer heerlijk bij je gegeten!

J.P.
1 September 2021

Keurig optijd geleverd Smaak was top!

R.B.
31 August 2021

Bestelling was snel klaar, maar de opmerking "geen komkommer gebruiken" is niet gelezen. waardoor er van alles in de keuken moest veranderen en we langer moesten wachten, ook het gratis drankje moesten we melden..

Willem
31 August 2021

Vriendelijk om bij af te halen, lekker om op te eten

Jackie
30 August 2021

Was super lekker en heel snel bezorgd :)

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

René Berbee
30 August 2021

Was weer heerlijk

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jordy
29 August 2021

Super lekker gegeten maar ze waren de loempia's vergeten ik had het maand menu

Thomas
29 August 2021
Richard
27 August 2021
Maaike
22 August 2021

Heerlijke sushi! Altijd goed! 👍🏻

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Hoogwoud Michel
22 August 2021

Gebakken nasi besteld, witte rijst bezorgd , oestersaus met ‘n lampje zoeken , voor het eerst een matige ervaring

D klompmaker
19 August 2021

Heerlijk gegeten

Uitzetter
19 August 2021

Was heerlijk zeker voor herhaling vatbaar.

R Bak Dekker
18 August 2021
Tante betje
8 August 2021

Tip, we zouden in plaats van de grote rijst met zalm en tonijn graag andere sushi willen. Bedankt voor de snelle levering.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Maureen
8 August 2021

Heerlijk!!

Amy
7 August 2021

Erg lekker gegeten. Ook op tijd bezorgd.

Maaike
7 August 2021

Heerlijke sushi, makkelijk besteld en op tijd gereed

M Stam
7 August 2021

De bestelling kwam wat later dan afgesproken, maar was ook wel een grote bestelling. Toen we belde, hadden we een super lieve dame aan de lijn die haar excuses maakte en vertelde dat het onderweg was. Het eten zelf was goed en netjes verpakt, heerlijk klaargemaakt en zo mooi ook! We hebben er echt heerlijk van gegeten met z'n allen!

Anoniem
5 August 2021

Weer heerlijk gegeten en supersnelle service (binnen een half uur gemaakt en bezorgd). Complimenten!

Ingrid
31 July 2021

Op tijd klaar, goeie sushi en curry!

Hoogwoud Michel
30 July 2021
Visser
25 July 2021
Stutvoet
24 July 2021

Prima hoeveelheid en kwaliteit

Simone
22 July 2021

Fantastisch kan niet anders zeggen heerlijk!!! Sushi dikke 10

Laura
17 July 2021

Super vers en stipt optijd!

Paul
17 July 2021

De sushi smaakte prima, lekker zacht/mals en was goed op temperatuur. (Niet te koud) Bestelling werd precies op tijd bezorgd.

BenK
14 July 2021

Altijd goed! En tot nu toe altijd op tijd!

Esther
12 July 2021

Wederom heerlijke sushi!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Chantal
8 July 2021

Heerlijke verse sushi, we hadden sushi box, het aantal kwam niet overheen met het aantal wat er in moest zitten, maar verder was het heerlijk en vers.

Laura
2 July 2021

Helemaal top. Vers en optiid!

S.Mol
1 July 2021

Altijd goede kwaliteit, netjes en vriendelijk en op tijd bezorgd

patrick
27 June 2021

Ik kreeg verschillende goeie reviews te horen en besloot er gebruik van te maken. De bezorging duurde helaas ruim 20 min langer dan aangegeven. Daarnaast zaten er ook geen chopsticks bij (stel gewoon tijdens de betaling de simpele vraag of je chopsticks wilt). Enfin, jammer genoeg hebben we zelf veel te weinig besteld. Want wat hebben we genoten. Ondanks mijn kritiek zal het niet bij deze bestelling blijven!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

.
25 June 2021

Zoals altijd, vers en goed. Snelle levering 👍🏼

Sylvia Oltmans
20 June 2021

G\Goed van smaak. Fijne geholpen

Elly van Egmond
17 June 2021

Heerlijke sushi. Al verschillende keren hier besteld en altijd was het heerlijk en goed verzorgd.

Stefan Kramer
16 June 2021

Het was heerlijk. Alleen mijn gratis drankje vergeten maar die werd ook keurig nageleverd. Volgende keer doen we sushi weer hier.

Sanne
16 June 2021

Super lekkere zoals altijd, hele vriendelijk personeel

Annette
6 June 2021

Was weer heerlijk!

Inge
5 June 2021

Het eten was weer heerlijk. De bestelling kwam een half uur later dan afgesproken.

Van Duin
5 June 2021

Het eten was pittig gekruid, maar niet te. Veel groente er hij wat is zelf erg lekker vond. Waande mij echt weer in Thailand. Wel veel witte rijst over.

Paul
30 May 2021

Prima Sushi!

Weerstand
29 May 2021
Rene
28 May 2021

Snel bezorgd en heerlijk

John
27 May 2021

Was lekker en top op tijd gebracht! Zeker waar voor je geld! Tot de volgende x

Annet
26 May 2021

Heerlijk! Snel, vers, niet duur

Linda
25 May 2021

Heerlijk!!

vd Zwan
21 May 2021

Het was lekker! En goede, snelle bezorging.

Dave Hoogenboom
20 May 2021

Super lekkere sushi, online besteld en stond keurig netjes verpakt klaar bij aankomst.

Henk
16 May 2021

Goede kwaliteit. Afspraken worden uitstekend nagekomen.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Rene
15 May 2021

Wij hebben een heerlijke Pokebowl gegeten! Niets op aan te merken😃

Margriet
15 May 2021

19.00 had ik ingevuld kwam om 19.30 geen telefoontje om door te geven hoe en wat erg jammer, heb vaker besteld eten isgoed maar die bezorging qua tijd moet beter hoor

Hageman
9 May 2021

Onze bestelling kwam een half uur te laat....zonder dat dat door gegeven werd. Even een berichtje was fijn geweest. De sushi was van slechte kwaliteit, zo zijn we dat niet van ze gewend. Avocado was overrijp, sushi was slordig gesneden en sommige stukjes vielen uit elkaar. Erg jammer. Andere keren was het veel beter.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jokejippie
9 May 2021

Heerlijke sushi, leuke diversiteit. Miniloempia's hoeft voor mij niet

Jantine
9 May 2021

Was weer erg lekker. Precies op tijd. Wat ik wel jammer vind is dat er nooit chop sticks bij zitten (ik weet niet of je dat apart moet vermelden) en dat er geen gember bij zit.

Ronal
9 May 2021

Ik miste alleen de stokjes en de soya saus bij mijn bestelling. De stokjes had ik om gevraagd bij opmerking.

Alexa Corveleijn - Verburg
8 May 2021

Zoals altijd was het eten weer heerlijk! Wel jammer dat de bestelling niet compleet bleek. We misten een soort sushi...

Inge
6 May 2021

We hebben heerlijk gegeten, met name de Masaman kai en de Sate kai zijn verrukkelijk! We hadden een grote bestelling en kregen er wat extra's bij, dit hebben we zeer gewaardeerd! De bestelling kwam een kwartier later dan afgesproken, niet erg, het verklaart wel de vier sterren. Tip: De Thaise gerechten mogen wat ons betreft nóg meer uitgebreid worden, we zouden bijvoorbeeld graag Pad Thai en Penang toegevoegd zien aan het menu! We kunnen Sushi en Thai Schagen aan iedereen aanbevelen!

Erika
6 May 2021

Top service en lekker!!

Sandra
6 May 2021

De Curry en soep die we hadden waren erg lekker. De PhadThai viel erg tegen. Zouden we een volgende keer niet nemen.

Jessica zwijsen
5 May 2021

Top kwaliteit.heerlijk gegeten. We misten alleen de eetstokjes

Karin
2 May 2021

Heerlijke sushi! Aanrader

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Martine
30 April 2021
s.vlas
29 April 2021

super lekkere sushi en om de gebakken garnalen zat echt een heerlijk knapperig laagje.... mmmjammie

Irene
28 April 2021

Heerlijk gegeten, vanwege de drukte op Koningsdag had de bezorging helaas wel vertraging opgelopen.

Celien
26 April 2021

M’n favoriete zaak om sushi af te halen! Tot heden altijd goed en lekker eten.

Nico
19 April 2021

Sushi gewoon redelijk Thaise menu ,heel erg slecht

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Kees Kant
18 April 2021

Vijf sterren is deze sushi dik waard.

P dekkers
18 April 2021

Erg lekker en zo fijn dat jullie iets verderop bezorgen

Jp bechthold
18 April 2021

Heerlijk gegeten diner zelf opgehaald

Willegers
17 April 2021

Gewoon geweldig !

Annelous
17 April 2021

Zoals altijd heerlijk, zeker een aanrader!!

Schipper
16 April 2021

Keuken zag er niet fris uit bij het afhalen, en de zalm was wat soppig. Na een uur kregen wij beide last van visboertjes wat toch duidt op niet verse vis.

frans
12 April 2021

dit zijn geen thaise gerechten waardig. ondanks de "drukte" bijna 2 uur te laat bezorgt en het audentieke drankje was nederlands bier. dit was de enige keer hier voor mij.

A Brugemann
12 April 2021

Bestelling kwam veel te laat, en het eten was niet warm. Wel een teleurstelling, heb meerdere keer een bestelling gedaan, was wel goed

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Willegers
11 April 2021

Prima, gewoon super lekker!

Kees
11 April 2021

Ik bestel zo nu en dan bij Sushi en Thai. Het eten was, zoals altijd, erg lekker. 5 sterren daarvoor. De bestelling heb ik online gedaan, en ik kreeg een bezorg tijd bevestigd. 5 kwartier en twee keer bellen daarna pas werd het pas bezorgd. Het was erg druk had ik begrepen, dat kan gebeuren, maar dit is de tweede keer dat het echt een stuk later bezorgd werd dan was aangegeven. Daarin zit nog ruimte voor verbetering

Wendy
11 April 2021

Heerlijk

Robin
11 April 2021

Heerlijk gegeten van de maandactie. Het was alleen jammer dat er geen chop sticks meegegeven zijn.

Emmy
10 April 2021

Super makkelijk bestellen en betalen. Snelle levering, goeie kwaliteit. Echt lekker gegeten.

DV
10 April 2021

We bestellen regelmatig sushi hier. Kwaliteit is prima en altijd vers. Zeker een aanrader!

Kant
9 April 2021

Met smaak gegeten!

EM
6 April 2021

We hebben een lekker gegeten en de sushi was erg vers. Helaas hebben we niet helemaal de juiste bestelling gehad, maar op deze manier hebben we wel weer een keer wat anders geproefd!

AM
4 April 2021
Elies
3 April 2021

Vanaf de camping besteld, we moesten er even op wachten maar het was echt de moeite waard! Fantastische curry en heerlijke sushi!

Maaike
3 April 2021

We bestellen bijna wekelijks sushi Bij Sushi en Thai Smaakt altijd voortreffelijk! Heerlijk vers en goed op temperatuur!

van Manen
3 April 2021

Heerlijk gegeten, vriendelijk mensen en eten was op tijd klaar!

J.h. van Schagen
2 April 2021

Heerlijk en ruim op tijd we hebben weer genoten

de Boer
31 March 2021

Prima 👍

Diny Rijnsburger
24 March 2021
Beatrix
22 March 2021

vriendelijk vers en heerlijk

Jeroen Munier
21 March 2021

Erg goede sushi , jammer dat de 3 porties loempia er niet bij zaten . Gebeld maar telefoon was de hele avond bezet.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Cynthia
17 March 2021

Heerlijk gegeten, het was top! En de bezorging ook, perfect op tijd. Echt een aanrader hoor. Bedankt voor de heerlijke sushi!

Philip van Vliet
15 March 2021
De groot.
14 March 2021

Alls je om kwart voor 7 bestelt en je eten komt om half 8 en hij is er nog niet ..pas 10 voor 20.00 uur kwam die ...sorry hoor dat is al veel te laat ...kan beter ..fijne avond ..

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Maaike
14 March 2021

Heerlijke Sushi!!!

Nathalie
14 March 2021

De bezorging was waardeloos. 3 kwartier moeten wachten en geen excuus bij de bezorging zelf. Ook zat het beloofde gratis drankje niet bij de bestelling. Het eten was wel echt lekker.

Tvdh
12 March 2021

Tweemaal geen stokjes en soja erbij gekregen. Eten verder goed

michel
12 March 2021

zoals altijd mooi op tijd en heerlijke sushi

Jeroen
7 March 2021

💚

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Paul
7 March 2021

Heerlijke sushi, ruime keuze, stond tijdig klaar, we gaan hier vaker bestellen.

Frans Bas
6 March 2021
Anneke
6 March 2021

Was weer heerlijk.

Annelous
6 March 2021
Maaike
1 March 2021

Heerlijke sushi! Wij bestellen hier regelmatig! Goede service !

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

I.dekker
1 March 2021

Heerlijke verse sushi!!!

Mimount
27 February 2021

De sushi is fantastisch. Heerlijk vers. De rijst is precies goed. 2 dagen in 1 week sushi gegeten van hun. Gewoon te lekker. 1 klein minpuntje...de zakjes met soya saus gaan niet makkelijk open. Het was beide keren een geklieder. Misschien een idee om over te gaan op flesjes...

Patricia Patty
26 February 2021

Half uur later bezorgd dan aangegeven maar het was wel weer lekker

M. Cuppens
26 February 2021

Heerlijke sushi altijd vers en goede service bij afhalen!!

Annelous
26 February 2021

Super bezorging! De sushi is fantastisch!

Annette
25 February 2021

Alles weer heerlijk! En precies op tijd.

Erwin Smeets
25 February 2021
Heleen
25 February 2021

Heerlijke sushi !

Dees
24 February 2021

Heerlijk gegeten! Echt een aanrader.

Jeroen Munier
23 February 2021
Merijn
21 February 2021

Zoals altijd heerlijk en keurig op tijd bezorgd!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jacco
21 February 2021

Goed op smaak gebracht. Maar niet overdreven zoals nog al eens gebeurt bij de Chinees. De smaak van b.v. de broccoli en andere groente was bewaard gebleven.

Jeroen
18 February 2021

Heerlijke poke bowl zalm besteld. Goed van smaak en als verassing zaten er nog 10 loempia’s bij ook 💯

C. Verver
18 February 2021

Helaas veel te weinig sojasaus. De zakjes lopen al half leeg als je ze opent. Een grote smeerboel. Sushi wel goed. De bestelling was nog niet klaar. Ik moest buiten wachten in de regen terwijl er helemaal niemand in de zaak was en ook niet is geweest terwijl ik buiten stond. We wilden het ter vergelijking hier een keer proberen, maar we gaan weer naar ons oude adres.

Andre
16 February 2021
Linda
15 February 2021

Prima en snelle bezorging

SRO
15 February 2021

Het eten was heerlijk maar werd 1 uur te laat geleverd en toen bleek de bestelling niet compleet!! Een fout kan gebeuren, maar hoe hiermee werd omgegaan na onze belletjes.. Niet netjes..

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Vd Heide
15 February 2021

Vandaag was de sushi van iets mindere kwaliteit. De stukjes vielen bij oppakken behoorlijk uit elkaar. In de handroll met zalm zat er naar onze smaak te veel saus. Verder prima!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Pieter
15 February 2021

Thaise eten was hartstikke lekker. Bij de bezorging ontbrak er 1 gerecht. Die hebben we zelf moeten ophalen. Het gratis Singha-biertje was vervangen voor een blikje Amstel.

Sandra
14 February 2021

Het eten was heerlijk, lekker vers en smaakvol. Dat maakte de vertraging in de bezorging (45 minuten) meer dan goed.

Groot
12 February 2021

Prima sushi wat meer dan genoeg was!

diana plagmeijer
12 February 2021

super lekker .vlot bezorgd ik ga zeker vaker bij julli bestellen.

M.M.
11 February 2021

Alles zag er netjes uit, het eten was erg lekker. Bestelling was op tijd gebracht.

Monique Eizinga
11 February 2021

Heerlijke sushi en goede service

Bart
7 February 2021

Lekkere verse sushi! Prima service bij het ophalen. Tipje; Drankje zou koud moeten zijn. Verder geen commentaar 😄

Wanda
5 February 2021

Mijn bestelling was per ongeluk met een andere klant meegegeven. Kan gebeuren, foutje is menselijk. Dit werd keurig opgelost, bedankt voor het lekkere eten!

Marjon
4 February 2021

Goede kwaliteit en lekker!

Patty
30 January 2021

Heerlijk gegeten en mooi op tijd gebracht

AM
29 January 2021

Was 40 min later bezorgd als afgesproken tijd. Bezorger was wisselgeld vergeten mee te nemen, dus bijna 5 euro fooi "moeten" geven. Eten was wel, zoals altijd, goed en vers!

Tim
28 January 2021
G.van den Berg
28 January 2021

Alles prima

G.van den Berg
25 January 2021

Alles prima

Tim van de Noort
25 January 2021
Daan
24 January 2021

Erg lekker, op tijd gebracht en top op temperatuur.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Willegers
24 January 2021

Eerste keer besteld, goed bevallen, lekker gegeten. Puntje voor verbetering, zakjes soja onhandig, beter in flesje of bakje

Linda
24 January 2021

Het was heerlijk!

Nadia
24 January 2021

Niet tevreden. 1 uur en 3 kwartier moeten wachten op ons eten. 2x gebeld en het was erg druk. Er werd een compensatie beloofd maar dit zat er niet bij. Ook was de rijst wat plakkerig. Dit was jammer.

Marc
23 January 2021

Blijkbaar door de lockdown heel druk vandaar bestelling uur later dan gepland. Eten was heerlijk. Jammer dat het Thaise biertje er niet bij zat

Patricia Patty
22 January 2021

Zo lekker altijd!

Wout Mooij
19 January 2021

Ietwat later dan beloofd, maar voor de rest heerlijk gegeten!

Kelly
17 January 2021
Rene
15 January 2021

40 min later dan verwacht en en zat bier bij ipv fanta

Pieter
14 January 2021

Heerlijk eten en altijd even vriendelijke gastvrouw.

Jan Frederiks
10 January 2021
Linda
7 January 2021

Heer-lijk!!!

Irina Gendler-de Wilde
6 January 2021

Lekker Netjes

Merianne
4 January 2021

Altijd lekker!

Rijnsburger
4 January 2021

Familieschaal sushi was heerlijk, super vers, en echt genoeg voor 4 personen! En dan ook nog bezorgd in Groenveld 👍

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Erwin Smeets
2 January 2020
Ria
2 January 2020

Heerlijke sushi, altijd goed

Nicole
1 January 2020

Het was heerlijk! Het zag er ook heel lekker uit allemaal! Echt een aanrader!

AM
29 December 2020
Jaap Wolzak
28 December 2020

Heerlijke sushi en sashimi en op tijd bezorgd

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Nicole Hendrix
28 December 2020

Altijd lekker en goed. Groetjes ouders van Kayleigh

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Mathieu Cuppens
21 December 2020

Heerlijke sushi altijd vers!! Goeie service bij afhalen.

Fam Wilken
19 December 2020

Heerlijke sushi en leveren altijd op de afgesproken tijd!

Mike
12 December 2020

Goed en smaakvol. Familieboxen mogen meer variatie hebben.

Jennifer
12 December 2020
Erwin Smeets
10 December 2020

Erg lekker we hebben genoten

Claudia
10 December 2020

Heerlijk gegeten. Op tijd klaar voor afhalen. Jammer dat je de plaatjes niet kan vergroten. Lukt alleen bij de familieschaal.

Hessels
6 December 2020
Johan Dekker
5 December 2020

Top

S.Visser
29 November 2020

Voor de eerste keer besteld maar was echt top sushi. We hebben genoten!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Donker
26 November 2020

Goeie kwaliteit! Komen zeker terug!

D.Rijnsburger
23 November 2020

Heerlijke sushi, supervers en heel erg lekker!!

Louiza
21 November 2020
Nicole Hendrix
20 November 2020

Bedanjt weer voor de heerlijke sushi. Altijd goed. Liefs de ouders van Kili.

Elly van Egmond
16 November 2020

Heerlijke sushi en andere Thaise gerechten . Een echte aanrader! Bezorging netjes op tijd en alles keurig verpakt. Kortom, wij zij fan!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Mariska
16 November 2020

Sushi was vers en lekker en bezorging prima op tijd! Suggestie: misschien is het handig om alle ingrediënten op de website te vermelden want als vegetariër kies je al snel voor de ‘avocado rol’ echter deze bevat surimi!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ccm
15 November 2020

1e keer hebben we een groot aantal sushi en thais eten besteld. Voor maar 5 euro hadden zij het gebracht naar Anna Paulowna. Nu de 2e keer besteld! werderom goede service en heerlijk!!!! De beste tot nu toe van de Noordkop! Zeker voor herhalingvatbaar...

Els
8 November 2020

Heer-lijk!!! Goede kwaliteit sushi, top sashimi.

Jay
8 November 2020

Top 💚

Rene
7 November 2020

Het was weer heerlijk en snel bezorgd. Alleen de Cola ontbrak

Bart
6 November 2020

Het eten was weer top Erg lekker en smakelijk

Ilona
2 November 2020

Heerlijk gegeten en ruim voldoende.

Jantine
1 November 2020

Ik had om 18.00 besteld, spitsuur natuurlijk. De bestelling kwam om 19.30 maar was het wachten waard helemaal de Tom kha kai was heerlijk. 5*+

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Beatrix
31 October 2020
Anneke Luitjes - de Koning
30 October 2020

Heerlijk eten, goed op temperatuur op de afgesproken tijd bezorgd.

Jacqueline
28 October 2020

Ziet er goed en netjes uit en de smaak is prima. De verschillende soorten smaken zijn goed te proeven.

Stoop
26 October 2020

Keurig op tijd, prima op temperatuur. Smaak was prima als verwacht.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Kelly
25 October 2020
Kim
25 October 2020

Heerlijke sushi

Pieter
25 October 2020

Het was heerlijk

Bo
25 October 2020

Eten kwam drie kwartier te laat, (na klachtentelefoontje na half uur), dat is in Thailand normaal, maar in Nederland niet. Geen woord van excuus of gebaar ter compensatie. De rijst was klef, terwijl Thaise rijst bekend staat om zijn droge korrel. Eerst keer is gelijk de laatste en dat terwijl wij fan van Thai-food zijn.

van Etten
24 October 2020

Om 18.00 bezorging geplaatst. Om 19.20 nog steeds niets geleverd. Na een telefoontje gepleegd te hebben belooft de dame achter de hoorn dat de bestelling binnen 15 minuten geleverd wordt. Om1 19.40(ruim 1.5 na het plaatsen van de bestelling) wordt eindelijk het eten gebracht. Eenmaal open gemaakt blijkt dat er één gerecht mist.. Wederom bellen wij op.. hun 'oprechte' excuses.. het ontbrekende gerecht komt binnen 15 min. 20 minuten na dit telefoontje worden wij gebeld en de meneer aan de andere kant vraagt hoe het nou precies met de bestelling zat.. dat uitgelegd te hebben kunnen we EINDELIJK om 20.30 eten. 2,5 uur!!! na het plaatsen van een bestelling! Dit nooit meer.. wat een slechte service!!

Loes
24 October 2020
Yvonne
21 October 2020