Facebook

Beoordelingen van Sushi en Thai Schagen

Recente recensies van Sushi en Thai Schagen

5 sterren na 200 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom helemaal top.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnel geleverd en de sushi is lekker en smaakt vers. Een aanrader.

, 12-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het is niet de echt Thai smaak die ik zou willen. Beetje vlak van smaak. Wel heel goed verse producten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten zoals altijd, dit keer zat er voor het eerst verse gember bij in een bakje i.p.v. voorverpakt in een zakje, dat was opvallend lekkerder! Persoonlijk had ik er iets meer sojasaus bij willen hebben.

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-09-2020

Kwaliteit:

Rating

De sushi was weer heerlijk en mooi op tijd!

, 15-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestel een schaal met 90 stuks Sushi, zie op internet een mooie schaal, krijg alles aangeleverd in kleine bakjes, met zakjes saus, gaf mij een snackbar gevoel. Sushi was lekker

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hele vriendelijke service. Snelle levering ook! Toen ik belde om te vragen of het bij de schutting neergezet kon worden was de bezorger al gereed om te vertrekken. Zeer goede kwaliteit en nooit een probleem om extra sojasaus etc te krijgen. Top.

, 12-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer uitstekend en stipt op tijd!

, 10-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

smaakte beetje flauw. Zag er goed verzorgd uit. Onderscheid wat weekmaaltijd was en wat los bestelde gerechten was onduidelijk. We hadden duidelijk te veel besteld.

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten van de Sushi en de Thaise maaltijd. Zeker voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd Goed! Altijd lekker! We bestellen Hier regelmatig Sushi

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging voor een zondagavond. Echter zat bij de bestelling weinig wasabi en soyasaus. Er zaten helemaal geen stokjes Bij. Sushi was lekker, al leek het alsof het niet super vers was. Sushi zag er wat droog uit. Ondanks dat toch goede sushi!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Top suhsi

, 17-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd heerlijk, keurig op tijd klaar voor afhaal

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Gaat hier echt nooit iets goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede sushi en ook hele lieve mensen! Gratis Thais biertje bij een bestelling vanaf een bepaald bedrag. Helemaal leuk. Deze mensen doen hun best.

, 15-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke gyoza en sushi!

, 14-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede kwaliteit en goede prijs. Online besteld en niet hoeven wachten toen ik de bestelling kwam halen. Verzoek om wat extra sojasaus was geen probleem. Alleen de keuze van mijn gratis biertje was niet degene die ik had gevraagd maar dat is een kleinigheidje. Voor herhaling vatbaar!

, 10-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitmuntend. En super snelle levering.

, 31-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Sushi was prima als altijd Maar Het gratis biertje wat bij het maandmenu hoort Niet gekregen Geen Sojasaus Geen wasabi En geen stokjes erbij gekregen Erg slordig als je hier pas thuis achterkomt

, 22-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd weer super verse sushi

, 20-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Top sushi en aardige dame achter de bali.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gebruikelijk mooi op tijd en super vers! Wederom top dus.

, 08-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker en vers!

, 07-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

had speciaal stokjes gevraagd die zaten er helaas niet bij ook geen soya, De rijst was dit keer erg klef.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!! Warme en koude hapjes goed op temperatuur! Het enige wat ik mis is jullie eigen restaurant waar we kunnen komen eten😉☺

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was erg lekker en de bestelling was ook compleet geleverd. Helaas hebben we anderhalf uur moeten wachten op de bestelling. Dit is erg lang!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-07-2020

Kwaliteit:

Rating

wij hebben fantastisch lekker gegeten . verrasend en smaakvol.

, 01-07-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben erg genoten van onze bestelling, is voor herhaling vatbaar!! Enige minpuntje was dat er geen gember bij zat.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk! 1 klein minpuntje. Ik bestel vaak nr. 8, dat is sushi met viskuitjes. Die wordt echter verpakt in een te groot doosje. Als ik dan thuis kom liggen alle viskuitjes door het doosje heen en is de sushi kaal. Misschien een kleiner doosje gebruiken aangezien het maar 2 stuks sushi zijn? Verder echt top!

, 24-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij hebben genoten van de heerlijke vegetarische loempia’s vooraf. Vervolgens de Spicy Cali Maki sushi; verrukkelijk en kakelvers. Het hoofdgerecht, de Thaise gebakken rijst met garnalen, smaakte uitstekend. De gebakken Thaise rijst met kip en de gebakken rijst bewaren we voor morgen. Een aanrader, dit restaurant, want echt alles wordt vers bereid. Vandaag was alles perfect op tijd klaar. Wat een mooie afsluiting van een zonnige dag.

, 18-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten

, 18-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk

, 18-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was super! Wij zullen hier zeker vaker eten bestellen. :)

, 13-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten weer! De rode curry met kip en groente is een echte aanrader. Lekker pittig! Ook de sushi was heerlijk!

, 12-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi!

, 09-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nu al voor de derde keer heerlijk gegeten. Echt een aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Alles netjes verzorgd en ik kon het op tijd ophalen. Prima👍🏻

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!!!! Blij dat we weer kunnen bestellen

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vond het jammer dat de bestelde stokjes er niet bij zaten en ik miste 2 stukjes.

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

gewoon goed dus !!

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was redelijk al horen er wat mij betreft geen gebakken uitjes op sushi. Stokjes en servetten niet meegeleverd en slechts vijf zakjes soja saus vóór 4 personen. Matig dus....

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Rijst te hard, soyasaus leek wel stroop zo dik, en de poke bowl was vrij zuinig Maar was we oké

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er wordt vaak wat vergeten

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ipv doorgegeven tijd van bezorging, drie kwartier later. Een makirol smaakte minder, sushirijst was net snot. Gratis drankje hadden ze beter achterwege kunnen laten! Over datum en flink ook, nl tht 2018 grr Vaker besteld maar dit keer niet goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We bestellen regelmatig bij Sushi & Thai maarde laatste keren gaat er steeds wat fout. Gisteren hadden we o.a. ook Nigeria Maguro besteld maar deze zat dus niet bij de bestelling. Ook hadden we gevraagd voor eetstokjes en gember maar dat zat er ook niet bij. Ik ben er klaar mee.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ohhh wat hebben we weer genoten van jullie sushi, zo vers, zo lekker! Echt enorm lekker dank jullie wel! Tot snel

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was super vers! Stond allemaal klaar, en wat warm moest zijn was warm, kortom top! Kom zeker snel nog eens!

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Afgehaald, keurig op tijd stond het klaar. Overheerlijk was het was. Wij hadden het maandmenu plus crunchy garnaal en crunchy krab extra. Wat een belevenis, engeltje die je tong streelt.

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

“Heerlijk vers!

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Weer heerlijk gegeten, ook in de Corona tijd! Fijn dat jullie weer open zijn voor afhaal en bezorging.

, 15-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes op tijd bezorgd en alles weer super vers! Wederom top dus.

, 29-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Echt heerlijke sushi!! Zeker een aanrader! De enige opbouwende kritiek is om echte wasabi te serveren en niet die chemische meuk uit zakjes. Maar de sushi anzich is fantastisch!!

, 28-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima sushi, lekkere smaken, mooi op tijd klaar. Zag er prima verzorgd uit.

, 17-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Tonijn was oud Bestelling kon niet worden gebracht En de bestelling was niet doorgekomen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere sushi en vriendelijk personeel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en perfect op tijd!

, 06-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en vers. Top!

, 01-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel vers, goede smaak en snelle levering, heerlijk gegeten! Alleen geen biertje bij de online bestelling....

, 26-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Levering mooi op tijd en heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke verse sushi

, 18-01-2020

Kwaliteit:

Rating

, 13-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bij een bedrag van €72,50 werd een gratis biertje beloofd, maar net als de vorige keer niet gekregen. Eten was wederom perfect.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vond het deze keer heerlijk. De zakjes soya moet ik aan wennen en dat vind ik dat vrijweinig. Ik heb besteld voor bezorgen om 17.00. Precies 17.00 stond meneer op de stoep. Top gegaan dus👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi Prettige bezorgafspraken!!

, 29-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was goed verzorgd en lekker. Geen lange wachttijd

, 23-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten een aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top

, 05-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal vers en super snel bezorgd. Het was heerlijk!

, 29-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en perfect op tijd bezorgt!

, 25-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Was weer super. Zoals altijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super vers

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Prima sushi

, 18-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere soep, flauwe groene curry

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten kwam snel. Helaas kreeg ik wel een bak nasi in plaats van mijn bestelde bami . Maar smaak was goed!

, 10-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke verse sushi! Goede vriendelijke service en de gratis loempia's en het gratis biertje maakt het helemaal af. Zeker een aanrader en wij halen vanaf nu onze sushi hier.

, 09-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Voor een speciale gelegenheid een grote familieschotel voor 4 personen besteld. Helemaal top! Smaakvol, vers en het zag er mooi uit.

, 26-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was weer erg lekker we hebben er wel bijna anderhalf uur op moeten wachten. De gevraagde cola was een fanta geworden en de bezorger die er maar gevraagd werd zei: t zal wel op geweest zijn.

, 25-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Anderhalf uur wachten op bestelling. Zodra je belt wordt je onvriendelijk te woord gestaan. Het loont de moeite om richting Alkmaar/Heerhugowaard te rijden en af te halen bij sushipoint. Voor ons geen herhaling meer.

, 21-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

, 06-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk, vers en smaakvol! En heel vriendelijk personeel. Een aanrader!

, 15-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vers en lekker!

, 14-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Kijk er eens binnen. Dan bestel je er nooit meer iets !

, 29-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas niet wat ik er van had gehoopt. Het eten was niet vies, maar ook niet echt lekker. Beetje smakeloos. Erg jammer. De bezorging was 20 minuten later dan de opgegeven tijd, dus ook hier is aandacht nodig, helemaal omdat er tijdvakken gekozen kunnen worden.

, 25-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het is nu de laaste 2 keer voorgekomen dat er onderdelen van de bestelling ontbraken.Er moet een betere controle komen op de totale bestelling , en de opmerkingen moeten gelezen worden

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer top! En een heerlijk Japans biertje erbij!

, 23-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd en het was weer heerlijk.

, 18-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel, lekker, vriendelijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Goed als altijd +++

, 04-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De california maki waren heel erg lekker. De mix zalm had wel iets gevarieerder gekund.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging op afgesproken tijd. Heerlijk gegeten en ruim voldoende.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom ging er wat mis en weer het beloofde gratis drankje niet gekregen. Bij een bestelling van € 70 is €1,50 bezorgkosten overdreven en dan ook nog € 0,25 iDeal... jammer. Kwaliteit is goed maar dit valt voor de zoveelste keer wel erg tegen

, 20-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker!

, 04-07-2019

Kwaliteit:

Rating

, 01-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, heerlijke sushi!!

, 16-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al heel vaak sushi besteld Altijd vers en erg lekker!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk iedere keer weer

, 03-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi, stond op tijd klaar! Aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten, alleen de bezorgtijd is erg lang.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Na een aantal weken geleden een werkelijk heerlijke salade besteld te hebben, dachten we vandaag, dat doen we nog eens! 2x de salade besteld a 10 euro per stuk, en deze afgehaald. Thuisgekomen beide begonnen met eten, maar na 2 happen allebei de bak salade zo in de prullenbak gegooid.... het leek wel alsof er plastic mee gebakken was... zo een smerige smaak, die nog steeds de hele avond boven komt. 2 happen genomen en 20 euro de prullenbak in... Wat was dit jammer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Eten was prima Maar duidelijk aangegeven Geen garnaal Te willen ivm allergie en toch 8x sushi met garnaal er bij

, 18-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker!!!

, 13-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en snel in huis!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed restaurant Alleen jammer dat ik de sushi rol avacado besteld had .. en daar vervolgens ook krab in zit (wat niet op de website staat) Mijn vriendin eet geen vlees en vis dus kon vervolgens haar bestelling niet eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel geleverd helaas de gratis sprite zat er niet bij

, 02-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor mijn bedrijf op de Witte Paal 334 heb ik een keer bijna twee uur gewacht tot de bestelling kwam. Gisteren bestelde ik om 17.15 uur met een bevestiging om 17.18 uur en werd de bestelling bij mij thuis om 18.15 bezorgd. Tussen het moment van bestellen en bezorgen zit een uur of langer en dat vind ik lang. Het eten smaakte uitstekend, was goed op temperatuur. Bij een bestelling van een hoofdgerecht kon ik niet de optie vinden om in plaats van witte rijst gebakken rijst te bestellen. Misschien moet ik die gewoon extra aanvinken en krijg ik zowel witte rijst als gebakken rijst? Tenslotte zou ik het handig vinden als alle pittige sushi duidelijk herkenbaar zou zijn mijn de APP. Ik vond nu 2 soorten pittige sushi en volgens mij zijn er meer.

, 26-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima hoor maar alweer stokjes vergeten terwijl ik het er altijd apart bij zet

, 07-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaak was fantastisch! Dit was de 1ste keer om uit te proberen, maar zeker een aanrader! Zal zelf de volgende keer aangegeven of er minder tot geen zout gebruikt kan worden. Bezorging echter 45 minuten later.

, 06-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk met m'n dochter sushi gegeten. Biertje erbij smaakte goed.

, 29-03-2019

Kwaliteit:

Rating

, 25-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Jammer dat de side niet echt goed werkt met betalen. We hebben 3x betaalt....? en als je dan vraagt of je het geld terug kan krijgen...duurt het 14 dagen om dat jullie het zelf niet regelen..dit is niet echt klant vriendelijk..misschien toch wat aan de side doen als de klant moet betalen!!!! Hoop echter dat ik me geld zo spoedig mogelijk terug krijgt!!!!

, 25-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Aanrader! Heerlijke sushi, goede service en de bezorging is ook erg goed! We hadden ook een Thais soepje. Deze was ook erg lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was wel heel erg pittig dit keer. We nemen eigenlijk vaak hetzelfde, maar onze monden stonden in brand!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi, en het stond mooi op tijd klaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi, wij bestellen er graag. Nu alleen 2x gehad dat we ongeveer 10 minuten langer moesten wachten op onze afhaalbestelling. Dit is echter geen ramp, want wij wachten graag wat langer op goede sushi. Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker! Mocht wel wat extra bij vanwege het grote bedrag wat we besteld hadden

, 22-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig verzorgd en op tijd geleverd. We hebben weer heerlijk gegeten

, 22-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk zoals altijd! Niet alleen de sushi is verrukkelijk maar ook de curry. Prijs kwaliteit is zeer goed, alles altijd vers!

, 21-02-2019

Kwaliteit:

Rating

, 16-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Voor het eerst vanuit de auto besteld, om het op de Loet op te halen.. Op de mini loempia’s na stond de rest al netjes klaar!! Het was weer heerlijk ?

, 10-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer prima!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging : niet lang moeten wachten, correct Kwaliteit: sommige sushi valt uit elkaar

, 26-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Meer zakjes soja

, 19-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling kwam perfect op tijd en het was weer heel lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top . snel en erg lekker

, 11-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi. Top bezorging!

, 10-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd en lekker als altijd.goede eigen website .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk!

, 03-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke maaltijd. Garnalen met groenten. Wel overdreven hoeveelheid paprika's in groentengerecht.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en super vers

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Makkelijk bestellen via de app, snelle en vriendelijke bezorging en heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!! Klein deel van de bestelling ontbrak maar werd in no time nabezorgd.

, 13-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer snel bezorgd. Binnen 15 minuten stond de bezorger er al. De sushi was heerlijk

, 02-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer superlekker!

, 25-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker als altijd blijft alleen jammer dat bij de sushi slechts twee zakjes wasabi waren toegevoegd. Had nog gevraagd om extra wasabi, Soyasaus en gember. Laatste was helaas helemaal niet bijgevoegd. Misschien idee om optie op bestellijst toe te voegen, betaal liever extra voor voldoende Soyasaus en wasabi dan dat ik sushi zonder eet.

, 23-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ze doen wat je besteld en het is gewoon goed

, 19-08-2018

Kwaliteit:

Rating

, 06-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Toen we de sushi wilden ophalen was de bestelling nog niet klaar en moesten we nog 15min wachten. De sushi was heerlijk, al vonden wij de sushi met kip erg flauw smaken en de gefrituurde garnalen en de sushi met gefrituurde garnaal was niet zo krokant zoals het meestal is.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi. Kwaliteit en snelle bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk!

, 02-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden specifiek om extra soya en wasabi gevraagd en kregen slechts 4 zakjes wasabi en 6 zakjes soya voor 6 personen (bestelling van €106,-) en de extra bestelde rijst bij de gerechten ontbrak. Maar aan het eten lag het niet, zowel de sushi als de gerechten waren heerlijk.

, 16-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Net alt altijd, was het weer heel lekker!

, 08-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wekelijks bestellen wij Sushi en altijd is het super vers en keurig op tijd bezorgd! Vriendelijke mensen, wij zijn fan

, 22-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mindere ervaring deze keer, de Phad sie luw kai was een grote klont bami, de Phad ba-mie zat er niet bij terwijl er wel 2 bakken witte rijst bij zaten die we nooit eten en dus zo weggegooid konden, de gevraagde stokjes zaten er weer eens niet bij en het beloofde gratis biertje ook niet. Ik had het door willen mailen maar vind nergens een mailadres, dan maar op deze manier....

Reactie van Sushi en Thai:Ontzettend vervelend om dit te horen, dit is natuurlijk niet normaal. Kunt u de volgende keer alstublieft contact met ons opnemen via de telefoon? Ik beloof u dat het probleem dan nog binnen een uur word opgelost

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke Sushi!

Reactie van Sushi en Thai:Bedankt!

, 29-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Altijd vers en lekker! Vriendelijke mensen.

Reactie van Sushi en Thai:Bedankt!

, 26-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

mijn bestelling werd op tijd bezorgd en het eten was heerlijk!

Reactie van Sushi en Thai:fijn om te horen!

, 11-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bij het bestellen via de app staat niet aangegeven hoeveel stukjes sushi je besteld. Ook stond er aangegeven dat de bestelling na 20 minuten klaar zou staan om op te halen, daar aangekomen heb ik nog 25 minuten gewacht tot het daadwerkelijk klaar was. Hier zou misschien op de app iets aan veranderd kunnen worden. Daarentegen is het eten wel lekker! Dus volgende keer halen wij gewoon weer.

Reactie van Sushi en Thai:ontzettend bedankt voor uw reactie! wij zullen dit zeker meenemen. helaas geeft de app inderdaad aan bij de optie zo snel mogelijk ophalen 20 minuten aan, door drukte kan dit helaas uitlopen. onze excuses hiervoor, wij kunnen deze tijd namelijk niet aanpassen. ik hoop dat het eten u alsnog gesmaakt heeft!

, 10-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd even heerlijk, prima sushi.

Reactie van Sushi en Thai:tot de volgende keer!

, 22-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom vers, lekker, gratis drankje en keurig op tijd.

Reactie van Sushi en Thai:fijn om te horen!

, 29-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima weer! Er wordt goed meegedacht als je een speciale wens hebt.

Reactie van Sushi en Thai:erg fijn om te horen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Blijft toch wel favoriet om te bestellen, heerlijk vers en keurig op tijd!

Reactie van Sushi en Thai:hartstikke bedankt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Altijd constante goede kwaliteit. Snel en vriendelijk. Heerlijk!

Reactie van Sushi en Thai:bedankt!

, 19-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was super en met verse wasabi en gember, extra lekker. Vermoed dat door drukte onze Thaise gerechten niet goed zijn afgesloten en de rode curry was voor groot deel helaas eruit gelopen. Maar ondanks dat waren de gerechten heerlijk.

Reactie van Sushi en Thai:erg vervelend om te horen, misschien is het een tip om de volgende keer contact met ons op te nemen. wij zullen dan indien mogelijk het gerecht opnieuw bezorgen. fijn dat de rest wel bevallen is

, 11-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als altijd heerlijk!!!

Reactie van Sushi en Thai:fijn om te horen!

, 21-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Eten was heerlijk, kwaliteit is goed. Mensen van dit bedrijf zijn erg vriendelijk en klantgericht. Ik kom hier met regelmaat ?

Reactie van Sushi en Thai:fijn om te horen!

, 03-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is heerlijk, levering precies op tijd. Ik vond alleen dat er dit keer teveel bamboescheuten in de groene curry zat. Dit overheerst de smaak.

Reactie van Sushi en Thai:fijn dat het gesmaakt heeft, de verhouding groente zijn helaas elke keer weer anders vanwege het aanbod bij onze groenteboer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk als altijd, erg blij met de extra Soyasaus en wasabi waar we om gevraagd hadden, was nu lekker toereikend. Ook het Sintra biertje weer erg gewaardeerd!!!

Reactie van Sushi en Thai:bedankt!

, 12-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!

Reactie van Sushi en Thai:bedankt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd bezorgd en een top kwaliteit! Super fijn dat er genoeg sojasaus en wasabi bij geleverd was.

Reactie van Sushi en Thai:fijn dat het zo goed bevallen is!

, 28-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Eten was lekker, menu voor 4 personen was voor ons ( 2 volwassenen en een kind) veel te weinig.

Reactie van Sushi en Thai:dat is vervelend om te horen, helaas is het aantal personen dat bij onze menu's staat maar een inschatting. fijn dat het toch nog lekker was

, 01-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk,en precies op tijd.

Reactie van Sushi en Thai:bedankt!

, 19-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Had het maandmenu besteld, met de opmerking groene curry ipv. rode curry. Helaas toch rode curry gekregen. Doet verder niks af aan het eten, dat blijft iedere keer weer prima!!

Reactie van Sushi en Thai:Fiji dat het eten toch lekker was, misschien een tip voor de volgende keer om even na te bellen. Het wil nog wel eens zo zijn dat er iets omgewisseld is en dan maken wij gewoon een nieuwe voor u;)

, 17-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer als vanouds erg lekker!

Reactie van Sushi en Thai:Fijn dat het eten bevallen is :)

, 02-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten goed, bezorging uur te laat

Reactie van Sushi en Thai:Beste Eric, wat vervelend om dit te horen. Fijn dat het eten u wel beviel. Er zal zeker een reden zijn geweest dat het te laat was, normaal gesproken horen bestellingen met een aangegeven tijd niet langer dan een kwartier later te zijn. Graag beveel ik u aan om de volgende keer even een telefoontje te plegen naar ons restaurant. Wij hopen dat u toch nog een keer bij ons wil bestellen

, 29-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super leuk en goed geholpen! En de sushi was heerlijk :)

Reactie van Sushi en Thai:Dankuwel:)

, 13-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was top

Reactie van Sushi en Thai:Dankuwel

, 12-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We zijn aardig fan van de sushi een Thai. Deze keer hadden we een tijdstip aangegeven van te voren. En van de crunchy dingen had ik de indruk dat ze niet helemaal vers waren omdat de gebakken uitjes bol waren (voor het eerst overigens).. andere sushi was wel heel lekker weer! Bezorging was vriendelijk en op tijd.

Reactie van Sushi en Thai:Bedankt voor uw review, ik kan u verzekeren dat wij elke dag verse gebakken uitjes gebruiken. Fijn dat de rest in ieder geval wel lekker was

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Afgehaald, het eten was erg goed maar de bestelling was niet correct uitgevoerd.

Reactie van Sushi en Thai:Dat is vervelend om te horen, zou u misschien contact met ons kunnen opnemen om te vertellen wat er niet goed ging? Dit zou ons enorm helpen in de toekomst. Fijn dat het eten wel lekker was in ieder geval;)

, 09-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Sushi en Thai:Bedankt!

, 22-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top! 'sMiddags al besteld dus bestelling was behoorlijk op tijd, heerlijk vers, met voldoende soyasaus, wasabi en gember. En uiteraard een heerlijk koud Thais biertje;))

Reactie van Sushi en Thai:Hartstikke bedankt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk gegeten, zeer goede Sushi, vriendelijk te woord gestaan. Er was wat onduidelijkheid over hoe laat de bestelling bezorgd zou worden, maar dat is ook een beetje onze eigen fout, optie 'zo snel mogelijk' is wat vaag, beter hier een tijd aan te koppelen.

Reactie van Sushi en Thai:Beste Tom Fijn dat u van het eten genoten heeft en de service vriendelijk vond, helaas is het niet mogelijk om een tijd aan zo snel mogelijk te koppelen dit vanwege de wisselende drukte. Als u zeker wilt weten dat u uw eten op tijd heeft kunt u een bezorgtijd aangeven, uw bestelling word dan in maximaal 10 minuten ervoor of erna bezorgd. Ik hoop u hiermee verder te hebben geholpen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als altijd, lekker, vers en perfect op tijd!

Reactie van Sushi en Thai:Bedankt!

, 10-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk vers en keurig op tijd. Ons 'gratis' biertje was niet toegevoegd maar daar werd later over gebeld en dat houden we tegoed bij de volgende bestelling. Verheug mij daar nu al op!!

Reactie van Sushi en Thai:Fijn dat het eten u toch nog gesmaakt heeft, nogmaals excuses voor het vergeten van het biertje. Tot de volgende keer☺️

, 03-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was weer Heerlijk!!! En het gratis Thaise biertje smaakte erg goed;))

Reactie van Sushi en Thai:Bedankt voor uw positieve feedback, tot de volgende keer????

, 06-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was zoals gewenst! Het bestellen ging snel, de bezorging zeer optijd! De sushi's waren heerlijk vers! Kan niet wachten voor de volgende keer ????????????

Reactie van Sushi en Thai:Fijn om te horen, tot de volgende keer☺️

, 30-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer helemaal top! Misschien handig om er een keer stokjes bij te geven

Reactie van Sushi en Thai:Beste mark, bedankt voor uw review en fijn om te horen. Op de site staat aangegeven dat als u gember of stokjes wilt bij uw bestelling, dat u dat kan aangeven in het opmerkingenveld. Ik hoop u hiermee geholpen te hebben en zie u graag nog een keer terug:)

, 25-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker

Reactie van Sushi en Thai:Bedankt!!! :)

, 23-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd keurig op tijd, lekker vers, wij vinden het heerlijk.

Reactie van Sushi en Thai:Dat is fijn om te horen:)

, 05-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Sushi en Thai:Hartstikke bedankt:)

, 27-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zag er goed en netjes uit maar 3 kwartier is toch wel te lang. kreeg vorige keer een folder als je bij de site bestel gratis drinken heb ik niet gezien. hoop dat jullie hier wat mee kunnen vriendelijke groeten ronald frowijn

Reactie van Sushi en Thai:Excuses voor de late reactie, bedankt voor uw review. De gemiddelde bezorgingstijd bij ons is 45 minuten dit doordat alles vers gemaakt wordt en de keuken erg klein is. Het drinken heeft u gelijk in dat is een fout in de flyer er had moeten staan vanaf €30 een gratis drankje. Ik hoop dat u van ons eten genoten heb en we zien u graag terug